استفاده از خمیرمرغ در فرآوردههای فوق ممنوع
خبرگزاری ایمنا: مدیرکل استاندارد استان اصفهان گفت: بر اسـاس اصلاحیه دوم اسـتاندارد ملی ایران به شـماره ۲۳۰۳ در مورد "سوسیس و کالباس" که از اول مرداد سالجاری لازم الاجرا شده، استفاده از خمیرمرغ در فرآوردههای فوق ممنوع اعلام شده است
به گزارش ایمنا اصغر صالح زاده در برگزاری جلسه مشترک مسئولان اداره کل استاندارد و انجمن صنفی کارفرمایان تولیدکننده فرآورده های گوشتی استان اصفهان، اظهار داشت: لزوم دقت نظر و اجرای دقیق قوانین و مقـررات در حوزه تولید فرآورده های گوشتی در این استان ضروری است.
وی با اشاره به اصلاحیه دوم اسـتاندارد ملی ایران به شـماره ۲۳۰۳ در خصوص سوسیس و کالباس که از اول مرداد سال جاری لازم الاجرا شده است، افزود: از این تاریخ استفاده از خمیرمرغ در فرآورده های فوق ممنوع بوده است.
مدیرکل استاندارد استان اصفهان تصریح کرد: تولید و عرضه اینگونه محصولات با عناوینی نظیر سوسیس با ۲۰ درصد خمیر مرغ و امثال آن مغایر با استاندارد ملی ایران و مخالف قانون است.
وی با اشاره به جدیت اداره کل استاندارد استان اصفهان در برخورد با متخلفان و سودجویان بیان داشت: با تولیدکنندگانی که اقدام به تولید و توزیع هرگونه فرآورده های گوشتی با خمیرمرغ کنند برخورد قانونی می شود.
صالح زاده ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ را در سوسیس و کالباس را جدی اعلام کرد و گفت: با افراد خاطی به جز برخورد جدی بلافاصله پروانه کاربرد علامت استاندارد آنان لغو و خط تولیدشان پلمپ شده و مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت