close
تبلیغات در اینترنت

International Food Technology News


درباره سايت درباره سايت
 پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥

موضوعات موضوعات

تالار عمومی

اطلاعیه های سایت

اخبار موسسات ، دانشگاه ها و وزارت علوم

پل ارتبـاطی کاربران با مدیران سایت

جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی

آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشگاه های دولتی دارای این رشته

معرفی دانشگاه های آزاد دارای این رشته

مقالات و مطالب صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

میکروبیولوژی

تکنولوژی قند

تکنولوژی غلات

تکنولوژی روغن

تکنولوژی لبنیات

تکنولوژی گوشت و شیلات

کنسرو سازی

اصول مهندسی و طراحی کارخانجات

اصول نگهداری و بسته بندی

دیگر مطالب تخصصی

زبان تخصصی صنایع غذایی

نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی

دروس عمومی

دروس پایه

دروس تخصصی

دروس تخصصی انتخابی

دروس اصلی


آرشيو آرشيو

مرداد 1396

خرداد 1396

فروردين 1396

اسفند 1395

بهمن 1395

دی 1395

دی 1393


نويسندگان نويسندگان

yare gham (206)

رضا خداوردی پور (0)

ابراهیمی پور (0)


جستجوگر پيشرفته سايت





توليد لواشك صنعتي


توليد لواشك صنعتي
به گزارش شبکه خبری فودنا در این مطلب نحوه تولید لواشک صنعتی ، آلوچه و تمبرهندی به همراه شرح کوتاهی از تمامی میوه هایی موجود در این فرآورده ها آمده است .

 

ترکیبات شیمیایی میوه ها :

میوه ها ترکیبات شیمیایی متعددی دارند که ساختمان و میزان

بازديد : 418 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی International Food Technology News خشکبار ، حبوبات و تنقلات نظر دهيد! [ ]


دیکشنری بسیار مفید افزودنی های غذایی:


مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ،دکمه تایید را کلیک کنید.
سلام دوست عزیز ایمیل بزنید به مدیر jamal13700@yahoo.com

بازديد : 577 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی E-Book International Food Technology News مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


دانلود ویدیو خط تولید بسکوییت


دانلود ویدیو خط تولید بسکوییت

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mustafa3.persiangig.com/www.starters.blogfa.com.wmv

بازديد : 380 بار دسته بندي : تکنولوژی غلات E-Book International Food Technology News خشکبار ، حبوبات و تنقلات نظر دهيد! [ ]


برای خوب پیر شدن چه بخوریم؟


برای خوب پیر شدن چه بخوریم؟

پیری همراه با تمام دردها و بیماری های مختلف و متفاوتش فرامی‌رسد. تأثیر تغذیه بر سلامت ما تردید ناپذیر است. برای بیشتر زندگی کردن، باید چه بخوریم؟
 
“تغذیه می‌تواند، تنها داروی تو باشد”. این دستور شناخته شده از تعالیم بقراط است، این پزشک و فیلسوف یونانی (تولد ۴۶۰ قبل از میلاد و مرگ ۳۷۰ قبل از میلاد)، به عنوان پدر پزشکی شناخته می‌شود. ضمناً او را باید پدر رژیم درمانی هم دانست زیرا او از آن موقع همه را به داشتن تغذیه ای سرشار از میوه و سبزیجات توصیه می‌کرد. از آنجایی که خود او ۹۰ سال زندگی کرد، منطقاً می‌توان نتیجه گرفت که او تعالیم خود را در زندگی به کار برده بود.

بازديد : 250 بار دسته بندي : E-Book Journals پروژه و تحقیق International Food Technology News شیرینی و شکلات نظر دهيد! [ ]


تغذیه و سلامت


تغذیه مناسب مهار کننده آلرژی فصلی

حداقل ۲۵ درصد افراد به آلرژی‌های فصلی بخصوص در فصل بهار مبتلا می‌شوند. این نوع حساسیت به درجات متفاوتی در افراد منجر به سرفه، آبریزش بینی، عطسه و خارش پوست می‌شود.
 
در واقع حساسیت‌های فصلی در برخورد با بیش از ۱۳۰هزار ماده آلرژی‌زا به وجود می‌آید که از راه‌های تنفسی، تماس‌های پوستی، خوردن و آشامیدن وارد بدن می‌شود و برخی افراد نیز به طور ژنتیکی آلرژی را از خانواده‌شان به ارث می‌برند.
 

تغذیه مناسب مهار کننده آلرژی فصلی

بازديد : 281 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی E-Book Journals International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


تاثیر هدفمندسازی یارانه بر صنایع غذایی كشور


دبیر كانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران گفت: با اجرا شدن طرح هدفمندی یارانه ها، صنعت قند و شكر و روغن نباتی بیشترین تاثیر را از افزایش قیمت حامل های انرژی در صنعت غذا خواهند دید.

ابوالحسن خلیلی دیروز در جمع خبرنگاران گفت: وزارت صنایع تاثیر هدفمندكردن یارانه ها را بر هزینه های صنعت قند و شكر ۳۳ درصد و در صنعت روغن نباتی ۵ درصد برآورد كرده، اما برآورد ما این است كه با هدفمندشدن یارانه ها، صنعت روغن نباتی ۱۶ درصد و قند و شكر ۷۰ درصد متاثر می شود

بازديد : 350 بار دسته بندي : International Food Technology News مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


یک رژیم غذایی با توجه به گروه خونی


چهار نوع گروه خونی مختلف وجود دارد AB,B,A,O . مردم با گروههای خونی مختلف باید برنامه های رژیم غذایی مختلفی را به منظور حفظ سلامتی داشته باشند . در زیر به برخی توصیه های غذایی می پردازیم .

گروه خونی O
افراد این گروه باید از غلات و محصولات لبنی کمتر استفاده کنند . علت اصلی افزایش وزن این افراد گلوتن است . گروه خونی O باید گوشت گاو بدون چربی یا گوشت بره ، بوقلمون ،مرغ و غذاهای دریایی و لوبیا ،کلم پیچ و سبزی را در برنامه غذایی خود بگنجانند . در مورد ورزش هم باید هر روز تمرینات سبک و نرمش داشته باشند.

گروه خونی A
این گروه باید تمرکز بیشتری بر وعده های غذایی گیاه خواری داشته باشند و محصولات لبنی ومرغ را محدود کنند . رژیم غذایی این دسته افراد باید شامل سبزیجات خام یا بخارپز شده عدس ، لوبیا ، غلات سبوس دار باشد . یوگا و پیاده روی پرثمرترین ورزش برای این دسته افراد است .

گروه خونی B
افراد این گروه خونی غالبا سیستم ایمنی بدنشان قوی تر از سایرین است . این گروه می توانند غذای متنوع تری انتخاب کنند من جمله غذاهای دریایی ، گوشت بره ، گوشت گاو و فرآورده های لبنی ، همچنین جو ، ارزن ، سبزی و میوه و ...
در مورد ورزش هم دوچرخه سواری ، تنیس و شنا را توصیه می کنیم .

گروه خونی AB
گروه خونی AB پیچیده ترین گروه خونی است . محصولات توصیه شده به این گروه افراد : بره ، بوقلمون ، تخم مرغ ، محصولات لبنی ، برنج ، آلو و آلبالو است . این دسته باید به طور منظم فعالیت ورزشی داشته باشند . یوگا ، شنا و تنیس هم می تواند برایشان سودمند باشد .

بازديد : 229 بار دسته بندي : International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


۴ ماده غذایی برای پیشگیری از کم‌خونی


۴ ماده غذایی برای پیشگیری از کم‌خونی

در اکثر موارد دلیل کم‌خونی فقرآهن است که باعث خستگی و سردرد می‌شود. تغذیه‌ای سالم و متنوع می‌تواند از بروز کم‌خونی پیشگیری کند!

برای آنکه دچار فقر آهن نشوید این مواد مغذی را در برنامه غذایی خود بگنجانید:

۱- موادغذایی غنی از ویتامین B12 :
ویتامین B12 به ویژه در موادغذایی حیوانی مانند گوشت قرمز، ماهی،‌ میوه‌های دریایی و درصد کمتر در تخم‌مرغ و پنیر وجود دارد. گیاهخواران مطلق معمولا دچار کم‌خونی می‌شوند چون از منابع ویتامین B12 استفاده نمی‌کنند. از جمله نشانه‌های کم‌خونی تنگی‌نفس، خستگی، افزایش ضربان قلب و… است اگر فکر می‌کنید به این علایم دچارید ممکن است پزشک برای شما مکمل B12 تجویز کند!

۲- موادغذایی غنی از آهن:
سایت پاتوق۹۸ : آهن در تولید هموگلوبین یا پروتئینی که حامل اکسیژن است نقش دارد. در این میان وجود آهن هم که در گوشت قرمز و جگر وجود دارد برای بدن ضروری است البته باید در مصرف منابع آهن هم توجه کرد که برخی منابع مانند کلسترول خون را افزایش می‌دهند. کشمش هم منبع خوب آهن هم است اما آهن آن به سختی توسط بدن جذب می‌شود.

بنابراین توصیه می‌کنیم آن را همراه با منابع حیوانی آهن هم یا همراه با منابع غنی ویتامین C مصرف کنید تا بهتر جذب بدن شود. حبوبات هم غنی از آهن هستند. غذایی مانند عدس‌پلو که در آن هم عدس وجود دارد هم کشمش هم گوشت اگر به همراه آبلیمو مصرف شود برای کم‌خون‌ها غذایی بسیار مناسب است. نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید اینکه زنان زیر ۵۰ سال روزانه به ۱۸ میلی‌گرم، زنان بالای ۵۱ سال و مردان بالغ به ۸ میلی‌گرم آهن در روز نیاز دارند. ۹۰ گرم گوشت گاو، ۶/۳ میلی‌گرم آهن دارد در حالی که یک واحد حبوبات کامل ۱۰ میلی‌گرم آهن دارد. با این وجود آهن حیوانی راحت‌تر از آهن گیاهی جذب بدن می‌شود.

۳- موادغذایی غنی از ویتامین C :
سبزیجاتی مانند بروکلی و فلفل و مرکبات منبع خوب ویتامین C هستند و به جذب بهتر آهن کمک می‌کنند. بررسی‌های متعددی نشان داده است وقتی ویتامین C همراه با مواد غذایی غنی از فیتات‌ها مانند اسفناج مصرف می‌شود میزان جذب آهن بالا می‌رود.

۴- موادغذایی غنی از فلات فلات یا ویتامین B :

به تکثیر گلبول‌های قرمز کمک‌کرده و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها را بهبود می‌بخشد. برخی افراد نمی‌توانند ویتامین B را از طریق موادغذایی جذب کنند و لازم است مکمل اسیدفولیک مصرف کنند. اما اگر جزو این دسته افراد نیستید یا به دلیل باردار بودن به میزان بالای غلات احتیاج ندارید می‌توانید با مصرف روزانه سبزیجات برگ سبز، آب‌پرتقال یا گردو نیاز روزانه خود را تامین کنید.

بازديد : 268 بار دسته بندي : International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


شعر زيبا براي جامعه بزرگ مهندسان


تقديم به تمام مهندسان بيشتر مهندسان علوم و صنايع غذايي

 

كه مدرك بگیرم زبد شانسي

بسی رنج بردم در این سال سي

نهادم به سر افسر بندگي

نشد، دادم از كف همه زندگي

ببودم به سر موی و بودم جوان

نبودم اوائل چنین ناتوان

نه اینگونه نامهربان بودمي

نه تن خسته و ناتوان بودمي

نه بر خوی بد عادتی داشتم

نه اهریمنی طینتی داشتم

چنان گشته ام اینچنین اهرمن

كنون بشنوید اینكه بیچاره من

ولی قطره آن گویم از بحر، باز

بود شرح احوال من بس دراز

بازديد : 303 بار دسته بندي : اصول مهندسی و طراحی کارخانجات گفتگوی آزاد طنز و سرگرمی شعر و ادبیات International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


آدامس


آدامس

مواد جویدنی :
کیفیت جویدن به نرمی و قابلیت انعطاف یا کیفیت ومجموعه خواص در بعضی مواد اطلاق می شود . که هر چه جویده شوند متلاشی نمی گردند وبه حالت لاستیکی نرم فقط تغییر شکل می دهند این مواد که اصطلاحاً جویدنی خوانده میشوند ماده ی اصلی آدامس هستند و به آن دسته از مواد طبیعی یا مصنوعی گفته می شوندکه بر اثر جویدن متلاشی و خرد نمی شوند. این خاصیت در بسیاری مواد غذایی نظیر گوشتنامطلوب است ولی در بعضی مواد مانند آدامس خصوصیتی ممتاز می باشد . مواد جویدنی یالاستیک مانند ممکن است از منشاء حیوانی ( موم زنبور عسل ) ویا گیاهی مانند موم سبوسبرنج باشند و یا مصنوعاً از ترکیبات آلی تولیدگردند مانند موم نفتی . در ذیل بهتعدادی از این مواد تحت نام معمولی یا شیمیایی آنها اشاره شده است.
1-1-1
موادجویدنی بوتادین استیرن:
بوتادین استیرن انواعی از مواد جویدنی مصنوعی (پلی استرمصنوعی ) هستند که در تهیه آدامس مورد استفاده قرار میگیرند.



2-1-1
کائوچو
ماده قابل انعطافی است که بر اثر خشک شدن

بازديد : 338 بار دسته بندي : International Food Technology News مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


اخبار مهم صنايع غذايي


به ادامه مطلب برويد تا

از جديدترين اخبار

 صنايع غذايي آگاه شويد

بازديد : 459 بار دسته بندي : International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


GULFOOD2012


 GULFOOD2012   
Picture Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

یکی ازمعتبرترین نمایشگاههای صنایع غذایی که درمنطقه انجام خواهدشد نمایشگاه فوق است.برای اطلاعات کامل به لینک زیر مراجعه نمایید:

www.gulfood.com

بازديد : 279 بار دسته بندي : مقالات لاتین Journals پروژه و تحقیق International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


نشريه محبوب صنايع غذايي


انستیتو متخصصین صنایع غذایی امریکا

IFT - Feeding the Minds that Feed the World

 

 

Every day brings new findings, new innovations, new breakthroughs, and new conversations. Our members – professionals like you – are advancing the field of food science in a range of areas Learn about the most timely and important developments in the food industry, and participate in conversations with other food professionals who are as committed to the profession as you are


محاسبه وزن ایده آل
محاسبه وزن ایده آل روش های متفاوتی دارد. یکی از ساده ترین و مؤثرترین روش ها ، استفاده از "شاخص توده بدنی" یا BMI است.

 

BMI یا شاخص توده بدنی از اصطلاحات معروف علم تغذیه است. شما بوسیله BMI می توانید بدانید که آیا از لحاظ وزنی در محدوده سلامت هستید، دارای اضافه وزن و یا چاق هستید؟

محاسبه کنید


مواد غذایی سرشار از پتاسیم

چه لازم باشد سطح پتاسیم بدنتان را بالا ببرید یا پایین بیاورید، باید بدانید که کدام موادغذایی با نیازهای شما متناسب است.

بازديد : 1264 بار دسته بندي : آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی مقالات لاتین Journals International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


علوم صنايع غذايي در ارشد


معرفی رشته کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی(علوم و صنایع غذایی)


 

کارشناسی ارشد

 

علوم و صنايع غذايي

 

معرفی رشته

 

گرایش ها وابعاد مختلف دوره در کارشناسی ارشد

 

مواد امتحانی وضرایب دروس

 

ظرفيت پذيرش دانشگاه‌ها: سراسری روزانه و ...

 

منابع دانشگاهي

 

زمینه های اشتغال

 

 

معرفی رشته

 

 نياز روز افزون جامعه به غذا، رشد بي رويهجمعيت و کاهش منابع غذايي، يکي از مهمترين مسائلي است که توجه دولت‌مردان،انديشمندان و محققان را به خود معطوف كرده است. در اين راستا، لزوم استفاده بهينهاز منابع غذايي موجود و بکارگيري روش‌هاي مطلوب نگهداري و جلوگيري از ضايعات بي‌‌رويهمحصولات کشاورزي، تأمين منابع جديد غذايي، بسته بندي مناسب به منظور حفظ وبهبود کيفيت محصولات و ...، از جمله مواردي است که اهميت آن بر هيچ کس پوشيده نيست.

بازديد : 699 بار دسته بندي : جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی International Food Technology News مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


مسابقه پرتاب تخم مرغ از ارتفاع پيام نور شهركرد


مسابقه پرتاب تخم مرغ از ارتفاع پيام نور شهركرد

دانشجويان عزيز هر چه سريعتر به امور فرهنگي مراجعه كنيد

 

بازديد : 427 بار دسته بندي : International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • تعمیرات پرینتر

    عکس خنده دار|عکس عاشقانه|عکس فیسبوکی

    گیفت کارت ارزان 5 دلاری استیم Steam

    محصولات سالم و طبيعي

    بخاري کارگاهي نفتي

    قیمت فرش هزار شانه

    مدل آرايش

    فروش گيفت کارت پلی استيشن

    پايان نامه

    خريد سرور مجازی از مبين هاست

    خريد فيلتر شکن

    کاریابی بندرعباس

    چاپ کاتالوگ و بروشور

    دانلود آهنگ جدید امیر تتلو اعتیاد

    خرید هاست ارزان

    خرید جم کلش رویال

    تور دبی

    دارو گیاهی












  • بک لينک بک لينک