close
تبلیغات در اینترنت

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358


دیگر مطالب تخصصی


درباره سايت درباره سايت
 پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥

موضوعات موضوعات

تالار عمومی

اطلاعیه های سایت

اخبار موسسات ، دانشگاه ها و وزارت علوم

پل ارتبـاطی کاربران با مدیران سایت

جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی

آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشگاه های دولتی دارای این رشته

معرفی دانشگاه های آزاد دارای این رشته

مقالات و مطالب صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

میکروبیولوژی

تکنولوژی قند

تکنولوژی غلات

تکنولوژی روغن

تکنولوژی لبنیات

تکنولوژی گوشت و شیلات

کنسرو سازی

اصول مهندسی و طراحی کارخانجات

اصول نگهداری و بسته بندی

دیگر مطالب تخصصی

زبان تخصصی صنایع غذایی

نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی

دروس عمومی

دروس پایه

دروس تخصصی

دروس تخصصی انتخابی

دروس اصلی


آرشيو آرشيو

مرداد 1396

خرداد 1396

فروردين 1396

اسفند 1395

بهمن 1395

دی 1395

دی 1393


نويسندگان نويسندگان

yare gham (206)

رضا خداوردی پور (0)

ابراهیمی پور (0)


جستجوگر پيشرفته سايت





نتیجه ازمایش تجزیه مواد غذایی


لطفا شما هم ازمایشاتون رو بذارین تو سایت

     ازمایش گروه محترم آقایان مهند س     

دانلووود

 تعین پروتین تخم مرغ البته سفیده اش......

بازديد : 194 بار دسته بندي : شیمی مواد غذایی دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


کتاب های صنایع غذایی


                                                            

banner 240x80pxbanner 240x80px                 

     دانلود کتاب و مقاله ادامه مطلب هر چی سفارش بدی میاد:::::

بازديد : 1803 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی دروس عمومی جزوات اساتید مطرح نظر دهيد! [ ]


ارشد صنایع غذایی


تمام نکات ارشد صنایع غذایی

بازديد : 1043 بار دسته بندي : بخش عمومی باکتری شناسی شیمی مواد غذایی میکروبیولوژی تکنولوژی قند تکنولوژی غلات تکنولوژی روغن تکنولوژی لبنیات تکنولوژی گوشت و شیلات کنسرو سازی اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


اصول کلی نگهداری مواد غذایی


اصول کلی نگهداری مواد غذایی

مقدمه :
تاریخ نگهداري مواد غذایی با تاریخ پیدایشانسان و تغذیه وي همراه بوده، یکی از بزرگترین مشکلاتاکولوژیکی وي را تشکیل داده استزیرا بشر به منظور نگهداري مواد غذایی براي سایر فصول همواره با موجودات مزاحمی که خود را شریکغذاي او می دانستند مواجه بوده. حیوانات مختلفمانند سگ، گربه، جوندگان و حشرات و سرانجام باکتري ها، قارچهاو کپکها همیشه در کمین خوردن و از بین بردن یا آلودگی غذاي انسانها بوده اند. تعداد بسیاري از این موجوداتهنوز هم مغلوببشر نگردیده اند و از این رو به نظر می رسد که جدال انسان با آنها ابدي خواهد بود.

بازديد : 545 بار دسته بندي : معرفی دانشگاه های دولتی دارای این رشته قارچ شناسی انگل ها میکروبیولوژی تکنولوژی قند تکنولوژی غلات تکنولوژی روغن کنسرو سازی اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


کره یا مارگارین؟؟


کره یا مارگارین؟؟
 
 

 

بازديد : 195 بار دسته بندي : اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی دروس پایه دروس تخصصی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


فواید تخم مرغ!! های پرندگان!!!


وقتی صحبت از تخم پرندگان می شود همه به یاد تخم مرغ می افتیم؛ طوری که انگار سایر پرندگان (مثلا بلدرچین، غاز یا بوقلمون) تخمی نمی گذارند و اگر هم می گذارند، قابل خوردن نیست! در حالی که هر یک از این ها از منظری ارزش تغذیه ای خاص خود را دارند و بنابراین مصرف هر یک از آن ها به افرادی با شرایط ویژه توصیه می شود.

بازديد : 203 بار دسته بندي : قارچ شناسی مقالات و مطالب صنایع غذایی شیمی مواد غذایی میکروبیولوژی دیگر مطالب تخصصی نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی دروس عمومی دروس پایه دروس تخصصی دروس تخصصی انتخابی جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


مواد غذایی افزودنی


مواد غذایی افزودنی

 

سلام
 

بازديد : 224 بار دسته بندي : تکنولوژی غلات تکنولوژی روغن تکنولوژی لبنیات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج


پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج
 

 

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=07f6adcf2418384651464a4cf4b8da9f

 

بازديد : 465 بار دسته بندي : باکتری شناسی قارچ شناسی ویروس شناسی میکروبیولوژی تکنولوژی قند تکنولوژی غلات تکنولوژی روغن تکنولوژی لبنیات اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


15 فایده آب ‌انگور برای سلامتی



15 فایده آب ‌انگور برای سلامتی

بازديد : 169 بار دسته بندي : تکنولوژی لبنیات تکنولوژی گوشت و شیلات کنسرو سازی اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


اینفوگرافی – انواع چای


اینفوگرافی – انواع چای

 

بازديد : 221 بار دسته بندي : تکنولوژی غلات تکنولوژی روغن تکنولوژی لبنیات کنسرو سازی اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


تشریح درس تخصصی تــغــذیــه


تشریح درس تخصصی تــغــذیــه

 

بــــــــــــــــزن ادامه مـــطلب

بازديد : 231 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی دروس تخصصی نظر دهيد! [ ]


نمونه سوالات امتحان نهایی درس اصول کنترل کیفیت + جواب ( صنایع غذایی ) سال 91


مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.

بازديد : 1325 بار دسته بندي : اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


نمونه سوالات امتحان نهایی درس اصول تغذیه + جواب ( صنایع غذایی ) سال 91


مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.

بازديد : 1269 بار دسته بندي : اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی دروس عمومی دروس تخصصی دروس تخصصی انتخابی جزوات اساتید مطرح نظر دهيد! [ ]


خط تولید شکلات


خط تولید شکلات

images

خط تولید شکلات شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوردنی جهان است. کافی است در نظر آوریم که در اروپا سالانه میلیاردها دلار شکلات مصرف می شود. اروپایی ها به طور متوسط سالانه ۹ کیلو شکلات می خورند،

بازديد : 284 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


نکاتی مهم درمورد درس بهداشت مواد غذایی


نکاتی مهم درمورد درس بهداشت مواد غذایی

بازديد : 244 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


دانلود دیکشنری تخصصی صنایع غذایی و تغذیه


 

دانلود دیکشنری تخصصی صنایع غذایی و تغذیه Benders’ dictionary of nutrition and food technology

دانلود دیکشنری تخصصی صنایع غذایی و تغذیه

Benders’ dictionary
of nutrition and
food technology

برای دانلود کلیک کنید

دانلوووود

بازديد : 879 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


دانلود نرم افزار


نرم افزار شیمی

نرم افزار جدول مندلیف

نرم افزار تبدیل واحدها

نرم افزار آنزیمها

مقاله سلولهای بنیادی

بازديد : 275 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


نرم افزار برنامه ریزی


نرم افزار گانت چارت یک نرم افزار بسیار مطلوب برای برنامه ریزی می باشد .

 

شما میتوانید با استفاده از این نرم افزار برای هر پروژه ای را  به بهترین صورت در حداقل زمان ممکن انجام دهید که پیشنهاد می کنم که حتما این نرم افزار را یاد بگیرید اطمینان داشته باشید که این نرم افزار در زندگی حرفه ای شما تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

دانلود( Gant Chart )

دانلود (Gant Chart ) فشرده

بازديد : 191 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


نرم افزارهاي شيمي


نرم افزارهاي شيمي را از طريق لينكهاي زير مي تونيد دانلود كنيد .

 

 ATOMS.EXE     CHEM2_US.zip      chemcal2.zip        chmcalc3.zip    chmspecs.zipcrystal1.zip      ELEMENTS.zip         EQUIL.zip         flashw1a.zip         frmclb.zip  hmo10.zip            org_bl20.zip        PERI11.zip     PERTAB.EXE          ph10.zip   polar13a.zip       PTABLE10.zip      vsepr115.zip         waves10.zip      winvibes.zip   wmfcalc1.zip 

بازديد : 202 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


توليد لواشك صنعتي


توليد لواشك صنعتي
به گزارش شبکه خبری فودنا در این مطلب نحوه تولید لواشک صنعتی ، آلوچه و تمبرهندی به همراه شرح کوتاهی از تمامی میوه هایی موجود در این فرآورده ها آمده است .

 

ترکیبات شیمیایی میوه ها :

میوه ها ترکیبات شیمیایی متعددی دارند که ساختمان و میزان

بازديد : 381 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی International Food Technology News خشکبار ، حبوبات و تنقلات نظر دهيد! [ ]


اصطلاحات نگهداري و افزودنيهاي مواد غذايي


: روشي براي كشتن اغلب ميكروارگانيسمهاي بيماريزا (كاهش تعداد آنها تا حدي كه ايجاد بيماري نكنند) و غير فعال ساختن آنزيمهاي موجود در مواد غذايي بمنظور به تعويق انداختن فساد در مواد غذايي اطلاق ميگردد.

 

* (LTLT): حرارت دادن مواد غذايي تا 62.8 سانتي گراد به مدت نيم ساعت.

* (HTST): حرارت دادن مواد غذايي تا 72.8 سانتي گراد به مدت 15 ثانيه.

بازديد : 685 بار دسته بندي : شیمی مواد غذایی اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی آزمایشگاه های صنایع غذایی و کنترل کیفیت کشت و صنعت و صنایع باغداری مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


دیکشنری بسیار مفید افزودنی های غذایی:


مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.
سلام دوست عزیز ایمیل بزنید به مدیر jamal13700@yahoo.com

بازديد : 563 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی E-Book International Food Technology News مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


تغذیه و سلامت


تغذیه مناسب مهار کننده آلرژی فصلی

حداقل ۲۵ درصد افراد به آلرژی‌های فصلی بخصوص در فصل بهار مبتلا می‌شوند. این نوع حساسیت به درجات متفاوتی در افراد منجر به سرفه، آبریزش بینی، عطسه و خارش پوست می‌شود.
 
در واقع حساسیت‌های فصلی در برخورد با بیش از ۱۳۰هزار ماده آلرژی‌زا به وجود می‌آید که از راه‌های تنفسی، تماس‌های پوستی، خوردن و آشامیدن وارد بدن می‌شود و برخی افراد نیز به طور ژنتیکی آلرژی را از خانواده‌شان به ارث می‌برند.
 

تغذیه مناسب مهار کننده آلرژی فصلی

بازديد : 269 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی E-Book Journals International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی


کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی

برای این ساعت از سایت صنایع غذایی ایران، کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی را آماده کرده ایم.
 

کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی


 
کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی یک کتاب کاربردی و مفید برای تمامی مقاطع رشته علوم و صنایع غذایی، به زبان انگلیسی می باشد. کتاب مذکور با نام Dictionary of Food Science and Technology مطمئنا کتابی مفید و کاربردی برای علاقمندان و دوستداران این رشته خواهد بود.
 
این کتاب با فرمت PDF با حجم ۴ مگابایت برای دانلود قرار داده شده است. امیدواریم بهره و استفاده لازم را از این کتاب ببرید!
 
دانلود کتاب : فرهنگ علوم و صنایع غذایی
فرمت کتاب : PDF
رمز فایل : www.irfi.ir ( به کوچک بودن حروف دقت کنید )

بازديد : 286 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی E-Book مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


دانلود فرهنگ علوم و صنایع غذایی


دانلود فرهنگ علوم و صنایع غذایی

Food Science and Technology - Food Blog

به وبلاگ " تخصصی مهندسی صنایع غذایی " خوش آمدید

 

سلام به همه همراهان این وب

این پستو اختصاص دادم به یک کتاب کاربردی و مفید برای تمامی مقاطع رشته علوم و صنایع غذایی . کتابی که در اختیارتون قرار گرفته  DICTIONARY OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY مطمئنا کتابی مفید و کاربردی براتون خواهد بود . این کتاب حجم کمی داره و براحتی میتونین از لینک زیر دانلود کنین . 

 

حجم فایل : ۴.۳MB

لینک دانلود :


http://s2.picofile.com/file/7277544515/9781405187404.pdf.html

بازديد : 513 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی Journals نظر دهيد! [ ]


آزمون تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی


سلام

در این پست می خواهم یکسری اطلاعات برای عزیزانی که قصد شرکت در آزمون تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی رو دارند بنویسم که البته امیدوارم براشون مفید باشه. شاید به نظرتون نوشتن این مطالب در همچین زمانی یعنی درست۲ ماه بعد از آزمون ارشد و در حالی که هنوز ۱۰ ماه تا آزمون بعدی زمان باقی است عجیب باشه ولی به نظر من بهترین موقع است برای کسانی که می خواهند آزمون سال بعد شرکت کنند الان به دنبال اطلاعات باشند و از تجربیات دیگران درس بگیرند تا در زمانی که باید وقتشون رو فقط صرف مطالعه کنند به دنبال روش مطالعه و برنامه ریزی و جزوه نگردند.

بازديد : 810 بار دسته بندي : آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی دروس تخصصی نمونه سوالات کارشناسی ارشد مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


انواع غنی سازی در صنایع غذایی


انواع غنی سازی در صنایع غذایی:
امروزه به جهت بالابردن ارزش تغذیه ای مواد غذایی و حفظ سلامت مصرف کنندگان ، غنی سازی جایگاه خوبی در صنعت غذا پیدا نموده است.
Enrichment نوعی از غنی سازی است ک که ارزش تغذیه ای غذا به حالت قبل از فرآوری آن باز می گردد و fortification به معنای افزودن ویتامین ها و مواد معدنی جهت افزایش ارزش تغذیه ای غذاست.
تفاوت میان enrichment و fortification :
Enrichment به این معناست که ویتامین ها، مواد مغذی و معدنی که طی فرآیند تصفیه از بین رفته اند، دوباره به غذا افزوده می گردند. محصولات آردی تصفیه شده مثال خوبی از این مورد می باشند. ویتامین ها و مواد مغذی که طی فرآیند آسیاب کردن از گندم خارج می شوند، طی این عمل مجددا به داخل محصول باز گردانده می شود.
محصولات غله ای تصفیه شده ، ویتامین B خود را از دست می دهند . هنگامی که شما عبارت غنی شده را بر روی برچسب این گونه محصولات می بینید به این معناست که ویتامین B و یا هر ویتامین دیگری به محصول اضافه شده است. این امر اصلا به این معنی نیست که 100 % ویتامین ها و مواد معدنی از دست رفته، به محصول بر می گردد ، بلکه ممکن است که فقط 10% میزان ویتامین های طبیعی اولیه ، بازگردانده شود.
Fortification: به این نوع غذاها و یا نوشیدنی ها، ویتامین و مواد معدنی نیز افزوده می گردد با این تفاوت که این مواد قبل از عمل تصفیه یا مقدار کمی مواد مغذی دارند و یا به طور طبیعی فاقد این مواد اند. به عبارت دیگر غذاهایی که فاقد ویتامین C اند و یا مقدار ناچیزی از آن را دارند و بعد از فرآوری دارای این ویتامین می گردند، جز این گروه قرار می گیرند.
مثال هایی از غذاهای fortified :
1- برای مثال شیر و یا مارگارین با ویتامین D غنی می گردد زیرا به طور طبیعی مقدار بسیار کمی از این ویتامین را داراست.
2- هم چنین آب پرتقال با کلسیم غنی می گردد زیرا پرتقال به طور طبیعی مقدار ناچیزی کلسیم دارد.
3- نمک یددار که در آمریکا قبل از جنگ جهانی دوم کاربرد داشته است.
4- فولیک اسید که در بسیاری از کشورهای صنعتی به آرد افزوده می گردد.
5- نیاسین که از سال 1938 در آمریکا به نان اضافه می شود.
6- نمک های فلوراید جهت جلوگیری از پوسیدگی دندان به آب و خمیر دندان اضافه می شود.
7- " Golden rice" یکی از واریته های برنج است که به منظور تولید بتاکاروتن اصلاح ﮊنتیک شده است.
8- بسیاری از آردها با آمیلاز غنی می شوند.
غذاهی غنی شده همواره سالم نمی باشند:
بسیاری از مصرف کنندگان گمان می کنند غذاهایی که امروزه بر روی برچسب آنها عبارت Fortified یا Enriched درج شده است ، غذاهای سالمی اند. غلات مثال خوبی در این مورد است ، که دارای عبارت غنی شده و تامین کننده 25- 100 % نیاز روزانه به ویتامین های خاص است اما ممکن است که این مواد دارای مقادیر زیادی شکر و سدیم باشد.
نان و ماکارونی غنی شده ممکن است مطلوب ارزیابی شوند اما بسیاری از فیبرهای رژیمی طبیعی خود را که برای سلامتی ما مفیدند ، از دست داده اند.


منبع: www.glyconutrientsoutlet.com

بازديد : 314 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی نظر دهيد! [ ]


انواع سوسیس و کالباس


انواع سوسیس و کالباس

سوسیس و کالباس :

sosis ها(sausages):

sosis توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. sosis از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده" گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع sosis لهستانی می باشد، که در ایران به تمام sosis های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.

بازديد : 431 بار دسته بندي : بخش عمومی باکتری شناسی میکروبیولوژی تکنولوژی گوشت و شیلات دیگر مطالب تخصصی کنسرو و فراورده های گوشتی نظر دهيد! [ ]


استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های فوق ممنوع


Picture Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

  استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های فوق ممنوع  


 

 

خبرگزاری ایمنا: مدیرکل استاندارد استان اصفهان گفت: بر اسـاس اصلاحیه دوم اسـتاندارد ملی ایران به شـماره ۲۳۰۳ در مورد "سوسیس و کالباس" که از اول مرداد سال‌جاری لازم الاجرا شده، استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های فوق ممنوع اعلام شده است

به گزارش ایمنا اصغر صالح زاده در برگزاری جلسه مشترک مسئولان اداره کل استاندارد و انجمن صنفی کارفرمایان تولیدکننده فرآورده های گوشتی استان اصفهان، اظهار داشت: لزوم دقت نظر و اجرای دقیق قوانین و مقـررات در حوزه تولید فرآورده های گوشتی در این استان ضروری است.

وی با اشاره به اصلاحیه دوم اسـتاندارد ملی ایران به شـماره ۲۳۰۳ در خصوص سوسیس و کالباس که از اول مرداد سال جاری لازم الاجرا شده است، افزود: از این تاریخ استفاده از خمیرمرغ در فرآورده های فوق ممنوع بوده است.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان تصریح کرد: تولید و عرضه اینگونه محصولات با عناوینی نظیر  سوسیس با ۲۰ درصد خمیر مرغ  و امثال آن مغایر با استاندارد ملی ایران و مخالف قانون است.

وی با اشاره به جدیت اداره کل استاندارد استان اصفهان در برخورد با متخلفان و سودجویان بیان داشت: با تولیدکنندگانی که اقدام به تولید و توزیع هرگونه فرآورده های گوشتی با خمیرمرغ کنند برخورد قانونی می شود.

صالح زاده ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ را در سوسیس و کالباس را جدی اعلام کرد و گفت: با افراد خاطی به جز برخورد جدی بلافاصله پروانه کاربرد علامت استاندارد آنان لغو و خط تولیدشان پلمپ شده و مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت

بازديد : 261 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی کنسرو و فراورده های گوشتی مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


پنجاهمین کنفرانس ملی انستیتو علوم و صنایع غذایی کانادا


پنجاهمین کنفرانس ملی انستیتو علوم و صنایع غذایی کانادا   

CIFST 50 th National Conference

 

May 27-29, 2012 in Niagara Falls, ON

 

Picture Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

بازديد : 405 بار دسته بندي : آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


نشريه محبوب صنايع غذايي


انستیتو متخصصین صنایع غذایی امریکا

IFT - Feeding the Minds that Feed the World

 

 

Every day brings new findings, new innovations, new breakthroughs, and new conversations. Our members – professionals like you – are advancing the field of food science in a range of areas Learn about the most timely and important developments in the food industry, and participate in conversations with other food professionals who are as committed to the profession as you are


محاسبه وزن ایده آل
محاسبه وزن ایده آل روش های متفاوتی دارد. یکی از ساده ترین و مؤثرترین روش ها ، استفاده از "شاخص توده بدنی" یا BMI است.

 

BMI یا شاخص توده بدنی از اصطلاحات معروف علم تغذیه است. شما بوسیله BMI می توانید بدانید که آیا از لحاظ وزنی در محدوده سلامت هستید، دارای اضافه وزن و یا چاق هستید؟

محاسبه کنید


مواد غذایی سرشار از پتاسیم

چه لازم باشد سطح پتاسیم بدنتان را بالا ببرید یا پایین بیاورید، باید بدانید که کدام موادغذایی با نیازهای شما متناسب است.

بازديد : 1192 بار دسته بندي : آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی مقالات لاتین Journals International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


علوم صنايع غذايي در ارشد


معرفی رشته کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی(علوم و صنایع غذایی)


 

کارشناسی ارشد

 

علوم و صنايع غذايي

 

معرفی رشته

 

گرایش ها وابعاد مختلف دوره در کارشناسی ارشد

 

مواد امتحانی وضرایب دروس

 

ظرفيت پذيرش دانشگاه‌ها: سراسری روزانه و ...

 

منابع دانشگاهي

 

زمینه های اشتغال

 

 

معرفی رشته

 

 نياز روز افزون جامعه به غذا، رشد بي رويهجمعيت و کاهش منابع غذايي، يکي از مهمترين مسائلي است که توجه دولت‌مردان،انديشمندان و محققان را به خود معطوف كرده است. در اين راستا، لزوم استفاده بهينهاز منابع غذايي موجود و بکارگيري روش‌هاي مطلوب نگهداري و جلوگيري از ضايعات بي‌‌رويهمحصولات کشاورزي، تأمين منابع جديد غذايي، بسته بندي مناسب به منظور حفظ وبهبود کيفيت محصولات و ...، از جمله مواردي است که اهميت آن بر هيچ کس پوشيده نيست.

بازديد : 677 بار دسته بندي : جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی International Food Technology News مشاورین صنایع غذایی نظر دهيد! [ ]


پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • تعمیرات پرینتر

    عکس خنده دار|عکس عاشقانه|عکس فیسبوکی

    گیفت کارت ارزان 5 دلاری استیم Steam

    محصولات سالم و طبيعي

    بخاري کارگاهي نفتي

    قیمت فرش هزار شانه

    مدل آرايش

    فروش گيفت کارت پلی استيشن

    پايان نامه

    خريد سرور مجازی از مبين هاست

    خريد فيلتر شکن

    کاریابی بندرعباس

    چاپ کاتالوگ و بروشور

    دانلود آهنگ جدید امیر تتلو اعتیاد

    خرید هاست ارزان

    خرید جم کلش رویال

    تور دبی

    دارو گیاهی












  • بک لينک بک لينک