close
تبلیغات در اینترنت

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358

از جمله درمان های:

جنسی+ چاقی و لاغری+دیابت+الزایمر+نازایی+سنگ کلیه+لک های صورت

+سردرد های شدید+دیسک کمر و رگ سیاتیک+پوکی استخوان+تقویت کننده اعصاب،آرام بخش،تقویت کننده قلب،ضدانگل قوی،تصفیه کننده خون.

و درمان معده+درمان تقویت حافظه+درمان یائسگی+درمان...

√ رفع سنگ کلیه.سنگ مثانه.سنگ کیسه صفرا
درمان عفونت و کیستها
√درمان سردرد های میگرنی و سینوزیتی
√درمان بیماری های قلبی و عروقی وتصلب شرائین و واریس
√ درمان آسم و تنگی نفس
√درمان گیاهی مغز و اعصاب و ضد افسردگی
√درمان بیماری پوستی و اگزما
√درمان درد مفاصل و استخوانی و عضلات
سیاتیک رفع ورم عضلات و نقرص 
√رفع بواسیر و شقاق مقعد،سندروم روده،رفع یبوست و اسهال
√رفع ورم معده و روده،ضد نفخ،درمان سوهاضمه و گوارش
√درمان کاهش چربی خون،کلسترول خون،قند خون(دیابت)،فشار خون
√جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو سر و ابرو
√رفع پلاک میکروبی دندان و ضد التهاب لثه و حفره دهان
√درمان بیماری های دستگاه تناسلی(نازایی.و قاعده اور)
و درمان پروستات 
√افزایش شیر مادر،تسکین درد های قاعدگی و انواع بیماری زنان
√برطرف‌کردن بوهای نامطبوع بدن
√تقویت نیرو جنسی و بازگشت نیروی جوانی
√برطرف کردن کم خونی

+دمنوش های مفید+عرقیات مفید+ و هر بیماری دیگری..

درمان با گیاهان دارویی و طب سنتی
حکیم محمد صدیقی
تهران و کرج حضوری میتونید تشریف بیارید وشعبه گیلان رو هماهنگ کنید
شهرستان ویزیت تلفنی و ارسال ازمایشات
در تلگرام واتس اپ و سروش
  09120580638-02165114469–09155077358  

پودر گیاهی مارایا تنگ کننده واژن

تنگ کننده واژن گیاهی

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد ماریانا طریقه خرید مصرف روی عکس کلیک کن 

 

 

 

عکس روغن خراطین حجم دهنده طب سنتی 

روغن خراطین

روغن خراطین

روغن خراطین الت تناسلی

روغن خراطین برای اقایان

برای اطلاعات بیشتر در مورد روغن خراطین روعکس بالا کلیک کن

 
 
تکنولوژی روغن
loading...

سيستم هاي (haccp) در صنايع غذايي

HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA ) ريشه گرفته است . اصول ابتدا يي اين کار توسط ( Hoaward E .Bauman ) از شرکت پيلسبو ري با همکاري ناسا و ازمايشگا ههاي ارتش و نيروي هوايي
امريکا از يافته هاي يک پروژه پژوهشي مشترک حاصل گرديده  به اين ترتيب که در سال

yare gham بازدید : 409 سه شنبه 01 مرداد 1392 زمان : 9:36 نظرات ()

تکنولوزی تولید خمیر ترش

روش سنتی تولید حجم دهنده نان مسطح بر اساس تخمیر خمیر ترش می باشد.نانهای مسطحی مثل چاودار.سنگک و بلدی هنوز مطابق روشهای سنتی تولید می شوند.اگر چه در مواردی در تولید نان چاودار تحقیقات زیادی در اروبا صورت گرفته است ولی هنوز هم منابع مطالعاتی  محدودی در خصوص عملکرد خمیر ترش در نانهایی نظیربلدی.سنگک.اینجرا.کیسرا و دوسای وجود داردخمیر ترش از مخلوط کردن آب و آردحاصل از انواع غلات و حبوبات و نگهداری آنبمدت یک شب در هوای گرم و مرطوب بدست می آید.برای تولید روزانه.مقداری از خمیر ترش را با مقداری آب وآرد مخلوط کرده و به عنوان استارتری جدید به کار می برند.خمیر ترشی که برای برای نان چاودار به کار می رود طی چند مرحله تهیه می شود.مرحله اول تهیه استارتر تازه می باشد مرحله دوم شروع ترشیدگی خمیر و مرحله سوم ترشیدگی کامل خمیر است

مطلب ارسالی از کاربر arezu با ایمیل  doonyaye.××××@yahoo.com

yare gham بازدید : 328 شنبه 15 تير 1392 زمان : 13:17 نظرات ()

اصول کلی نگهداری مواد غذایی

مقدمه :
تاریخ نگهداري مواد غذایی با تاریخ پیدایشانسان و تغذیه وي همراه بوده، یکی از بزرگترین مشکلاتاکولوژیکی وي را تشکیل داده استزیرا بشر به منظور نگهداري مواد غذایی براي سایر فصول همواره با موجودات مزاحمی که خود را شریکغذاي او می دانستند مواجه بوده. حیوانات مختلفمانند سگ، گربه، جوندگان و حشرات و سرانجام باکتري ها، قارچهاو کپکها همیشه در کمین خوردن و از بین بردن یا آلودگی غذاي انسانها بوده اند. تعداد بسیاري از این موجوداتهنوز هم مغلوببشر نگردیده اند و از این رو به نظر می رسد که جدال انسان با آنها ابدي خواهد بود.

yare gham بازدید : 553 جمعه 31 خرداد 1392 زمان : 8:50 نظرات ()

پیش فرض نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن

يكي از روشهاي نگهداري مواد غذايي براي مدت طولاني كنسرو کردن (قوطي كردن) آنها با بهره گيري از حرارت است . اين روش اقدام موثري در جهت نابودي كليه عواملي است كه ممكن است در حين نگهداري و حمل و نقل به طريقي مواد غذايي را فاسد نمايند .

بطور كلي در عمل كنسرو سازي جهت نگهداري مواد غذايي :

1- عوامل بيماري زاي احتمالي موجود در مواد غذايي توسط حرارت از بين رفته ويا غير فعال مي شوند .

2- با قوطي كردن مواد غذايي (بسته بندي ماده غذايي) از آلودگي ثانوي آنها جلوگيري مي شود بطوريكه:

yare gham بازدید : 282 جمعه 31 خرداد 1392 زمان : 8:49 نظرات ()

قابل توجه دانشجویان رشته صنایع غذایی و رشته های وابسته:

برای مطالعه در  زمینه میکروبیولوِژی فایل پی دی اف کتاب جی را برای شما آماده کرده ام که امیدوارم مفید واقع شود:

yare gham بازدید : 297 چهارشنبه 29 خرداد 1392 زمان : 0:28 نظرات ()
دانلود کتاب آشنایی با صنایع نوشابه سازی
 
تاريخ : 91/02/14

نام کتاب : آشنایی با صنایع نوشابه سازی                                                                                                                               

 



نویسنده : حسین اختر محققی

زبان کتاب : فارسی

تعداد صفحه : 57

قالب کتاب :  PDF

حجم فایل : 898 Kb

دانلود کتاب

yare gham بازدید : 285 چهارشنبه 29 خرداد 1392 زمان : 0:17 نظرات ()

دانلود رایگان کتاب صنایع نوشابه سازی

 

کتاب “صنایع نوشابه سازی” نوشته ی حسین اختر محققی، یکی از کتابهای آموزنده درباره صنعت نوشابه سازی است .

این کتاب ۵۴ صفحه ای در ۸ فصل نوشته شده و شامل عناوین زیر می باشد :

 

فصل اول : تاریخچه نوشابه سازی

فصل دوم : نمایی کلی از کارخانه نوشابه سازی

فصل سوم : واحد تصفیه خانه

فصل چهارم : واحد شربت سازی

فصل پنجم : واحد تولید گاز

فصل ششم : واحد تولید بطری PET

فصل هفتم : خطوط تولید نوشابه

فصل هشتم : آزمایشگاه کنترل کیفی

yare gham بازدید : 389 سه شنبه 28 خرداد 1392 زمان : 16:25 نظرات ()
روغن سبوس

تاریخچه :

برنج ازغلات بسیار مغذی و کامل ، پر مصرف ترین ، غذای دوسوم ،جمعیت جهان محسوب میشود.برنج از محصولات زراعی قدیمی است وامروزه یکی از محصولات عمده دنیا به شمار می رود.کشت برنج در ایران به حدود 400 سال قبل از میلاد برمی گردد و در مناطق بابل و شوش در ایران کشت می شده است . سابقه کشت آن در زمان هخامنشیان ، اشکانیان و ساسانیان در گیلان ، مازندران ،خراسان و همچنین بخش هایی از کاشمرمعمول بوده است.



yare gham بازدید : 183 سه شنبه 28 خرداد 1392 زمان : 10:10 نظرات ()

ترم شیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرین پنجم.................... به همین آســــــــــــــــــــــــــــــــونی

به لـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــطف بچه های با مرام ورودی 90

Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

yare gham بازدید : 140 چهارشنبه 15 خرداد 1392 زمان : 0:37 نظرات ()

ماوس را روی مربع قرمز نگه داشته و آن را حركت دهید.

سعی كنید مربع قرمز رنگ با دیواره و مربع/مستطیل های آبی رنگ برخورد نكند.

اگر بتوانید بیشتر از 18 ثانیه از برخورد جلوگیری كنید، شما یك نابغه هستید!

گفته شده خلبانان نیروی هوایی آمریكا تا 2 دقیقه می توانند به بازی ادامه بدهند!


 

ركورد خود را قسمت نظرات ثبت نمایید

 

yare gham بازدید : 483 شنبه 25 آذر 1391 زمان : 14:29 نظرات ()
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    صنايع غذايي يعني؟؟؟؟؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 224
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 699
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 59
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 341
  • بازدید ماه : 1,454
  • بازدید سال : 7,102
  • بازدید کلی : 289,862
  • کدهای اختصاصی