close
تبلیغات در اینترنت

مقالات لاتین


درباره سايت درباره سايت
 پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥

موضوعات موضوعات

تالار عمومی

اطلاعیه های سایت

اخبار موسسات ، دانشگاه ها و وزارت علوم

پل ارتبـاطی کاربران با مدیران سایت

جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی

آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشگاه های دولتی دارای این رشته

معرفی دانشگاه های آزاد دارای این رشته

مقالات و مطالب صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

میکروبیولوژی

تکنولوژی قند

تکنولوژی غلات

تکنولوژی روغن

تکنولوژی لبنیات

تکنولوژی گوشت و شیلات

کنسرو سازی

اصول مهندسی و طراحی کارخانجات

اصول نگهداری و بسته بندی

دیگر مطالب تخصصی

زبان تخصصی صنایع غذایی

نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی

دروس عمومی

دروس پایه

دروس تخصصی

دروس تخصصی انتخابی

دروس اصلی


آرشيو آرشيو

مرداد 1396

خرداد 1396

فروردين 1396

اسفند 1395

بهمن 1395

دی 1395

دی 1393


نويسندگان نويسندگان

yare gham (206)

رضا خداوردی پور (0)

ابراهیمی پور (0)


جستجوگر پيشرفته سايت





نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن


پیش فرض نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن

يكي از روشهاي نگهداري مواد غذايي براي مدت طولاني كنسرو کردن (قوطي كردن) آنها با بهره گيري از حرارت است . اين روش اقدام موثري در جهت نابودي كليه عواملي است كه ممكن است در حين نگهداري و حمل و نقل به طريقي مواد غذايي را فاسد نمايند .

بطور كلي در عمل كنسرو سازي جهت نگهداري مواد غذايي :

1- عوامل بيماري زاي احتمالي موجود در مواد غذايي توسط حرارت از بين رفته ويا غير فعال مي شوند .

2- با قوطي كردن مواد غذايي (بسته بندي ماده غذايي) از آلودگي ثانوي آنها جلوگيري مي شود بطوريكه:

بازديد : 323 بار دسته بندي : شیمی مواد غذایی میکروبیولوژی تکنولوژی روغن جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


کره یا مارگارین؟؟


کره یا مارگارین؟؟
 
 

 

بازديد : 215 بار دسته بندي : اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی دروس پایه دروس تخصصی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


فواید تخم مرغ!! های پرندگان!!!


وقتی صحبت از تخم پرندگان می شود همه به یاد تخم مرغ می افتیم؛ طوری که انگار سایر پرندگان (مثلا بلدرچین، غاز یا بوقلمون) تخمی نمی گذارند و اگر هم می گذارند، قابل خوردن نیست! در حالی که هر یک از این ها از منظری ارزش تغذیه ای خاص خود را دارند و بنابراین مصرف هر یک از آن ها به افرادی با شرایط ویژه توصیه می شود.

بازديد : 219 بار دسته بندي : قارچ شناسی مقالات و مطالب صنایع غذایی شیمی مواد غذایی میکروبیولوژی دیگر مطالب تخصصی نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی دروس عمومی دروس پایه دروس تخصصی دروس تخصصی انتخابی جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”


پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”
 

پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”


لینک دانلود کلیک کنید


منبع: بانک پاورپونت ایران

 

 

بازديد : 351 بار دسته بندي : دروس عمومی دروس پایه دروس تخصصی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


جزوه غلات کدیور


جزوه غلات کدیور
 

جزوه غلات کدیور

جهت دانلود روی عکس کلیک کن


منبع: انجمن اندیشمندان جوان

بازديد : 315 بار دسته بندي : دروس عمومی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


پاورپوینت “ تغذیه و هرم غذایی ”


پاورپوینت “ تغذیه و هرم غذایی ”
 

پاورپوینت “ تغذیه و هرم غذایی ”


لینک دانلود کلیک کنید

بازديد : 1191 بار دسته بندي : E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


دانلود کتاب رسم فنی عمومی


دانلود کتاب رسم فنی عمومی

 

دانلود کتاب رسم فنی عمومی

برای دیافت کتاب بر روی کلمه ی دانلود کلیک کنید

بازديد : 533 بار دسته بندي : دروس عمومی دروس پایه دروس اصلی جزوات اساتید مطرح مقالات لاتین پروژه و تحقیق نمونه سوالات کارشناسی ارشد نظر دهيد! [ ]


کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی


کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی

برای این ساعت از سایت صنایع غذایی ایران، کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی را آماده کرده ایم.
 

کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی


 
کتاب فرهنگ علوم و صنایع غذایی یک کتاب کاربردی و مفید برای تمامی مقاطع رشته علوم و صنایع غذایی، به زبان انگلیسی می باشد. کتاب مذکور با نام Dictionary of Food Science and Technology مطمئنا کتابی مفید و کاربردی برای علاقمندان و دوستداران این رشته خواهد بود.
 
این کتاب با فرمت PDF با حجم ۴ مگابایت برای دانلود قرار داده شده است. امیدواریم بهره و استفاده لازم را از این کتاب ببرید!
 
دانلود کتاب : فرهنگ علوم و صنایع غذایی
فرمت کتاب : PDF
رمز فایل : www.irfi.ir ( به کوچک بودن حروف دقت کنید )

بازديد : 360 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی E-Book مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


مرجع دانلود کتب لاتین


مرجع دانلود کتب لاتین

l

کتابهای صنایع غذایی


 

C.H.I.P.S


Food Master

بازديد : 247 بار دسته بندي : E-Book مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


پنجاهمین کنفرانس ملی انستیتو علوم و صنایع غذایی کانادا


پنجاهمین کنفرانس ملی انستیتو علوم و صنایع غذایی کانادا   

CIFST 50 th National Conference

 

May 27-29, 2012 in Niagara Falls, ON

 

Picture Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

بازديد : 423 بار دسته بندي : آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


GULFOOD2012


 GULFOOD2012   
Picture Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

یکی ازمعتبرترین نمایشگاههای صنایع غذایی که درمنطقه انجام خواهدشد نمایشگاه فوق است.برای اطلاعات کامل به لینک زیر مراجعه نمایید:

www.gulfood.com

بازديد : 279 بار دسته بندي : مقالات لاتین Journals پروژه و تحقیق International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


نشريه محبوب صنايع غذايي


انستیتو متخصصین صنایع غذایی امریکا

IFT - Feeding the Minds that Feed the World

 

 

Every day brings new findings, new innovations, new breakthroughs, and new conversations. Our members – professionals like you – are advancing the field of food science in a range of areas Learn about the most timely and important developments in the food industry, and participate in conversations with other food professionals who are as committed to the profession as you are


محاسبه وزن ایده آل
محاسبه وزن ایده آل روش های متفاوتی دارد. یکی از ساده ترین و مؤثرترین روش ها ، استفاده از "شاخص توده بدنی" یا BMI است.

 

BMI یا شاخص توده بدنی از اصطلاحات معروف علم تغذیه است. شما بوسیله BMI می توانید بدانید که آیا از لحاظ وزنی در محدوده سلامت هستید، دارای اضافه وزن و یا چاق هستید؟

محاسبه کنید


مواد غذایی سرشار از پتاسیم

چه لازم باشد سطح پتاسیم بدنتان را بالا ببرید یا پایین بیاورید، باید بدانید که کدام موادغذایی با نیازهای شما متناسب است.

بازديد : 1264 بار دسته بندي : آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دیگر مطالب تخصصی مقالات لاتین Journals International Food Technology News نظر دهيد! [ ]


پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • تعمیرات پرینتر

    عکس خنده دار|عکس عاشقانه|عکس فیسبوکی

    گیفت کارت ارزان 5 دلاری استیم Steam

    محصولات سالم و طبيعي

    بخاري کارگاهي نفتي

    قیمت فرش هزار شانه

    مدل آرايش

    فروش گيفت کارت پلی استيشن

    پايان نامه

    خريد سرور مجازی از مبين هاست

    خريد فيلتر شکن

    کاریابی بندرعباس

    چاپ کاتالوگ و بروشور

    دانلود آهنگ جدید امیر تتلو اعتیاد

    خرید هاست ارزان

    خرید جم کلش رویال

    تور دبی

    دارو گیاهی












  • بک لينک بک لينک