close
تبلیغات در اینترنت

جزوات اساتید مطرح


درباره سايت درباره سايت
 پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥

موضوعات موضوعات

تالار عمومی

اطلاعیه های سایت

اخبار موسسات ، دانشگاه ها و وزارت علوم

پل ارتبـاطی کاربران با مدیران سایت

جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی

آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشگاه های دولتی دارای این رشته

معرفی دانشگاه های آزاد دارای این رشته

مقالات و مطالب صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

میکروبیولوژی

تکنولوژی قند

تکنولوژی غلات

تکنولوژی روغن

تکنولوژی لبنیات

تکنولوژی گوشت و شیلات

کنسرو سازی

اصول مهندسی و طراحی کارخانجات

اصول نگهداری و بسته بندی

دیگر مطالب تخصصی

زبان تخصصی صنایع غذایی

نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی

دروس عمومی

دروس پایه

دروس تخصصی

دروس تخصصی انتخابی

دروس اصلی


آرشيو آرشيو

مرداد 1396

خرداد 1396

فروردين 1396

اسفند 1395

بهمن 1395

دی 1395

دی 1393


نويسندگان نويسندگان

yare gham (206)

رضا خداوردی پور (0)

ابراهیمی پور (0)


جستجوگر پيشرفته سايت





کتاب های صنایع غذایی


                                                            

banner 240x80pxbanner 240x80px                 

     دانلود کتاب و مقاله ادامه مطلب هر چی سفارش بدی میاد:::::

بازديد : 1893 بار دسته بندي : دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی دروس عمومی جزوات اساتید مطرح نظر دهيد! [ ]


نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن


پیش فرض نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن

يكي از روشهاي نگهداري مواد غذايي براي مدت طولاني كنسرو کردن (قوطي كردن) آنها با بهره گيري از حرارت است . اين روش اقدام موثري در جهت نابودي كليه عواملي است كه ممكن است در حين نگهداري و حمل و نقل به طريقي مواد غذايي را فاسد نمايند .

بطور كلي در عمل كنسرو سازي جهت نگهداري مواد غذايي :

1- عوامل بيماري زاي احتمالي موجود در مواد غذايي توسط حرارت از بين رفته ويا غير فعال مي شوند .

2- با قوطي كردن مواد غذايي (بسته بندي ماده غذايي) از آلودگي ثانوي آنها جلوگيري مي شود بطوريكه:

بازديد : 323 بار دسته بندي : شیمی مواد غذایی میکروبیولوژی تکنولوژی روغن جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


کره یا مارگارین؟؟


کره یا مارگارین؟؟
 
 

 

بازديد : 215 بار دسته بندي : اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی دروس پایه دروس تخصصی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


فواید تخم مرغ!! های پرندگان!!!


وقتی صحبت از تخم پرندگان می شود همه به یاد تخم مرغ می افتیم؛ طوری که انگار سایر پرندگان (مثلا بلدرچین، غاز یا بوقلمون) تخمی نمی گذارند و اگر هم می گذارند، قابل خوردن نیست! در حالی که هر یک از این ها از منظری ارزش تغذیه ای خاص خود را دارند و بنابراین مصرف هر یک از آن ها به افرادی با شرایط ویژه توصیه می شود.

بازديد : 219 بار دسته بندي : قارچ شناسی مقالات و مطالب صنایع غذایی شیمی مواد غذایی میکروبیولوژی دیگر مطالب تخصصی نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی دروس عمومی دروس پایه دروس تخصصی دروس تخصصی انتخابی جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین Journals نظر دهيد! [ ]


دانلود کتاب آشنایی با صنایع نوشابه سازی


دانلود کتاب آشنایی با صنایع نوشابه سازی
 
تاريخ : 91/02/14

نام کتاب : آشنایی با صنایع نوشابه سازی                                                                                                                               

 



نویسنده : حسین اختر محققی

زبان کتاب : فارسی

تعداد صفحه : 57

قالب کتاب :  PDF

حجم فایل : 898 Kb

دانلود کتاب

بازديد : 293 بار دسته بندي : میکروبیولوژی تکنولوژی قند تکنولوژی غلات تکنولوژی روغن تکنولوژی لبنیات تکنولوژی گوشت و شیلات کنسرو سازی اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دروس عمومی دروس پایه دروس تخصصی E-Book جزوات اساتید مطرح نظر دهيد! [ ]


پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”


پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”
 

پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”


لینک دانلود کلیک کنید


منبع: بانک پاورپونت ایران

 

 

بازديد : 351 بار دسته بندي : دروس عمومی دروس پایه دروس تخصصی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


جزوه غلات کدیور


جزوه غلات کدیور
 

جزوه غلات کدیور

جهت دانلود روی عکس کلیک کن


منبع: انجمن اندیشمندان جوان

بازديد : 315 بار دسته بندي : دروس عمومی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


پاورپوینت “ تغذیه و هرم غذایی ”


پاورپوینت “ تغذیه و هرم غذایی ”
 

پاورپوینت “ تغذیه و هرم غذایی ”


لینک دانلود کلیک کنید

بازديد : 1190 بار دسته بندي : E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]


نمونه سوالات امتحان نهایی درس اصول تغذیه + جواب ( صنایع غذایی ) سال 91


مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ،دکمه تایید را کلیک کنید.

بازديد : 1396 بار دسته بندي : اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی زبان تخصصی صنایع غذایی دروس عمومی دروس تخصصی دروس تخصصی انتخابی جزوات اساتید مطرح نظر دهيد! [ ]


دانلود کتاب رسم فنی عمومی


دانلود کتاب رسم فنی عمومی

 

دانلود کتاب رسم فنی عمومی

برای دیافت کتاب بر روی کلمه ی دانلود کلیک کنید

بازديد : 533 بار دسته بندي : دروس عمومی دروس پایه دروس اصلی جزوات اساتید مطرح مقالات لاتین پروژه و تحقیق نمونه سوالات کارشناسی ارشد نظر دهيد! [ ]


درس بیو شیمی


سلام دوستای گلم
ازاونجایی كه بیوشیمی یكی از درسای مهمه گفتم شاید بخواید تو تابستون كمی بیوشیمی بخونید تا یك پیش درآمد بشه بر درس ترم بعدمون بخاطر همین جزوه بیوشیمی رو گذاشتم دانلود كنید . كم بود به بزرگی خودتون ببخشید .

 

بازديد : 263 بار دسته بندي : بخش عمومی شیمی مواد غذایی دروس پایه جزوات اساتید مطرح نظر دهيد! [ ]


پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • تعمیرات پرینتر

    عکس خنده دار|عکس عاشقانه|عکس فیسبوکی

    گیفت کارت ارزان 5 دلاری استیم Steam

    محصولات سالم و طبيعي

    بخاري کارگاهي نفتي

    قیمت فرش هزار شانه

    مدل آرايش

    فروش گيفت کارت پلی استيشن

    پايان نامه

    خريد سرور مجازی از مبين هاست

    خريد فيلتر شکن

    کاریابی بندرعباس

    چاپ کاتالوگ و بروشور

    دانلود آهنگ جدید امیر تتلو اعتیاد

    خرید هاست ارزان

    خرید جم کلش رویال

    تور دبی

    دارو گیاهی












  • بک لينک بک لينک