close
تبلیغات در اینترنت

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358

از جمله درمان های:

جنسی+ چاقی و لاغری+دیابت+الزایمر+نازایی+سنگ کلیه+لک های صورت

+سردرد های شدید+دیسک کمر و رگ سیاتیک+پوکی استخوان+تقویت کننده اعصاب،آرام بخش،تقویت کننده قلب،ضدانگل قوی،تصفیه کننده خون.

و درمان معده+درمان تقویت حافظه+درمان یائسگی+درمان...

√ رفع سنگ کلیه.سنگ مثانه.سنگ کیسه صفرا
درمان عفونت و کیستها
√درمان سردرد های میگرنی و سینوزیتی
√درمان بیماری های قلبی و عروقی وتصلب شرائین و واریس
√ درمان آسم و تنگی نفس
√درمان گیاهی مغز و اعصاب و ضد افسردگی
√درمان بیماری پوستی و اگزما
√درمان درد مفاصل و استخوانی و عضلات
سیاتیک رفع ورم عضلات و نقرص 
√رفع بواسیر و شقاق مقعد،سندروم روده،رفع یبوست و اسهال
√رفع ورم معده و روده،ضد نفخ،درمان سوهاضمه و گوارش
√درمان کاهش چربی خون،کلسترول خون،قند خون(دیابت)،فشار خون
√جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو سر و ابرو
√رفع پلاک میکروبی دندان و ضد التهاب لثه و حفره دهان
√درمان بیماری های دستگاه تناسلی(نازایی.و قاعده اور)
و درمان پروستات 
√افزایش شیر مادر،تسکین درد های قاعدگی و انواع بیماری زنان
√برطرف‌کردن بوهای نامطبوع بدن
√تقویت نیرو جنسی و بازگشت نیروی جوانی
√برطرف کردن کم خونی

+دمنوش های مفید+عرقیات مفید+ و هر بیماری دیگری..

درمان با گیاهان دارویی و طب سنتی
حکیم محمد صدیقی
تهران و کرج حضوری میتونید تشریف بیارید وشعبه گیلان رو هماهنگ کنید
شهرستان ویزیت تلفنی و ارسال ازمایشات
در تلگرام واتس اپ و سروش
  09120580638-02165114469–09155077358  

پودر گیاهی مارایا تنگ کننده واژن

تنگ کننده واژن گیاهی

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد ماریانا طریقه خرید مصرف روی عکس کلیک کن 

 

 

 

عکس روغن خراطین حجم دهنده طب سنتی 

روغن خراطین

روغن خراطین

روغن خراطین الت تناسلی

روغن خراطین برای اقایان

برای اطلاعات بیشتر در مورد روغن خراطین روعکس بالا کلیک کن

 
 
ویروس شناسی
loading...

ارد، پایه اصلی غذا

 

با ترکیبـــات دیگر آرد بیشتر آشـــنا شوید
.
آرد
آرد به عنوان پایه اصلی غذا، بخش اعظمی از سبد غذایی مردم را تشکیل داده و روزانه به اشکال مختلف سر سفره ها قرار می گیرد. گرچه به ظاهر، نشاسته بخش اعظمی از آرد را تشکیل می دهد (68-76 درصد) اما مواد دیگری نیز در آرد سفید وجود دارد که ویژگی های آن را تحت تآثیر قرار می دهد. آرد موجود در نان حاوی نشاسته کمی است اما میزان نشاسته ی موجود در آرد نان بیشتر از دیگر مواد تشکیل دهنده ی آرد است. نشاسته: نشاسته به صورت دانه های ریز در آرد وجود دارد. بعضی از دانه های نشاسته در طول فرآیند آسیاب و یا زمانی که آرد در شرایط مرطوب ذخیره می شود، مورد آسیب قرار می گیرند. این امر باعث می شود که میزان کمی از نشاسته بوسیله ی آنزیم آمیلاز تبدیل به شکری شود که بوسیله ی مخمر تخمیر می شود. بطور طبیعی میزان شکر موجود در آرد (کمتر از 0.5%) و نسبتا در حدی کافی است که امکان تخمیر مخمری مناسب را بوجود می آورد به همین دلیل است که در فرمول خمیر مایه ها حداقل مقدار کمی شکر و یا آنزیم آمیلاز وجود دارد.
.
ترکیبات آرد
برای دانلود به صورت پی دی اف ادامه مطلب:::::::
yare gham بازدید : 261 پنجشنبه 03 مرداد 1392 زمان : 10:17 نظرات ()

کاویتاسیون

تشکیل و ترکیدن حفره های بخار در سیال در اثر عمل دینامیکی ماشین را کاویتاسیون یا همان حفرگی می گویند. حفره ها ممکن است بصورت حباب کیسه های بخار یا مخلوطی از هر دو باشد. کاویتاسیون در محلی ایجاد می شود که فشار مطلق در آنجا مساوی یا کمتر از فشار بخار مایع مورد انتقال باشد. گازهای حل شده در سیال اغلب قبل از تبخیر آزاد می شوند که خود ممکن است باعث حفرگی گردد ولی حفرگی واقعی در اثر تبخیر مایع صورت گیرد.

 

yare gham بازدید : 248 سه شنبه 01 مرداد 1392 زمان : 9:59 نظرات ()

طبقه بندی میکروبها بر اساس محیط رشد :
خانواده و جنس هایی از میکروب ها که می توانند در مواد غذایی رشد و نمو نموده و یا در آن ها زنده بمانند و در نتیجه باعث مسمومیت آنها شوند و یا آنها را در نتیجه ی تجزیه مواد پروتئین، تخمیر و تجزیه مواد چربی غیر قابل مصرف نمایید بطور خلاصه بیان می گردد.

 

yare gham بازدید : 291 سه شنبه 01 مرداد 1392 زمان : 9:58 نظرات ()

خطرات ميكروبيولوژي در مواد غذايي :
بيماري هايي با منشاء غذايي ناشي از ميكروارگانيسم ها يك مشكل بهداشت عمومي بزرگ و در حال رشد مي باشد، اكثر كشورهايي كه سيستم ثبت و گزارش بيماري هاي غذازاد را دارند افزايش مشخص و بارزي در ميزان وقوع اين بيماري ها بوسيله ميكروارگانيسم ها در مواد غذايي را مستند سازي

yare gham بازدید : 333 پنجشنبه 21 ارديبهشت 1391 زمان : 16:41 نظرات ()
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    صنايع غذايي يعني؟؟؟؟؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 224
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 699
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 87
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 369
  • بازدید ماه : 1,482
  • بازدید سال : 7,130
  • بازدید کلی : 289,890
  • کدهای اختصاصی