close
تبلیغات در اینترنت

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358

از جمله درمان های:

جنسی+ چاقی و لاغری+دیابت+الزایمر+نازایی+سنگ کلیه+لک های صورت

+سردرد های شدید+دیسک کمر و رگ سیاتیک+پوکی استخوان+تقویت کننده اعصاب،آرام بخش،تقویت کننده قلب،ضدانگل قوی،تصفیه کننده خون.

و درمان معده+درمان تقویت حافظه+درمان یائسگی+درمان...

√ رفع سنگ کلیه.سنگ مثانه.سنگ کیسه صفرا
درمان عفونت و کیستها
√درمان سردرد های میگرنی و سینوزیتی
√درمان بیماری های قلبی و عروقی وتصلب شرائین و واریس
√ درمان آسم و تنگی نفس
√درمان گیاهی مغز و اعصاب و ضد افسردگی
√درمان بیماری پوستی و اگزما
√درمان درد مفاصل و استخوانی و عضلات
سیاتیک رفع ورم عضلات و نقرص 
√رفع بواسیر و شقاق مقعد،سندروم روده،رفع یبوست و اسهال
√رفع ورم معده و روده،ضد نفخ،درمان سوهاضمه و گوارش
√درمان کاهش چربی خون،کلسترول خون،قند خون(دیابت)،فشار خون
√جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو سر و ابرو
√رفع پلاک میکروبی دندان و ضد التهاب لثه و حفره دهان
√درمان بیماری های دستگاه تناسلی(نازایی.و قاعده اور)
و درمان پروستات 
√افزایش شیر مادر،تسکین درد های قاعدگی و انواع بیماری زنان
√برطرف‌کردن بوهای نامطبوع بدن
√تقویت نیرو جنسی و بازگشت نیروی جوانی
√برطرف کردن کم خونی

+دمنوش های مفید+عرقیات مفید+ و هر بیماری دیگری..

درمان با گیاهان دارویی و طب سنتی
حکیم محمد صدیقی
تهران و کرج حضوری میتونید تشریف بیارید وشعبه گیلان رو هماهنگ کنید
شهرستان ویزیت تلفنی و ارسال ازمایشات
در تلگرام واتس اپ و سروش
  09120580638-02165114469–09155077358  

پودر گیاهی مارایا تنگ کننده واژن

تنگ کننده واژن گیاهی

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد ماریانا طریقه خرید مصرف روی عکس کلیک کن 

 

 

 

عکس روغن خراطین حجم دهنده طب سنتی 

روغن خراطین

روغن خراطین

روغن خراطین الت تناسلی

روغن خراطین برای اقایان

برای اطلاعات بیشتر در مورد روغن خراطین روعکس بالا کلیک کن

 
 
قارچ شناسی
loading...

کاویتاسیون

تشکیل و ترکیدن حفره های بخار در سیال در اثر عمل دینامیکی ماشین را کاویتاسیون یا همان حفرگی می گویند. حفره ها ممکن است بصورت حباب کیسه های بخار یا مخلوطی از هر دو باشد. کاویتاسیون در محلی ایجاد می شود که فشار مطلق در آنجا مساوی یا کمتر از فشار بخار مایع مورد انتقال باشد. گازهای حل شده در سیال اغلب قبل از تبخیر آزاد می شوند که خود ممکن است باعث حفرگی گردد ولی حفرگی واقعی در اثر تبخیر مایع صورت گیرد.

 

yare gham بازدید : 248 سه شنبه 01 مرداد 1392 زمان : 9:59 نظرات ()

طبقه بندی میکروبها بر اساس محیط رشد :
خانواده و جنس هایی از میکروب ها که می توانند در مواد غذایی رشد و نمو نموده و یا در آن ها زنده بمانند و در نتیجه باعث مسمومیت آنها شوند و یا آنها را در نتیجه ی تجزیه مواد پروتئین، تخمیر و تجزیه مواد چربی غیر قابل مصرف نمایید بطور خلاصه بیان می گردد.

 

yare gham بازدید : 291 سه شنبه 01 مرداد 1392 زمان : 9:58 نظرات ()

سترس.خستگی؟!شاید کمبود منیزیم دارید.....

استرس و نگرانی: نقش منیزیم چیست؟

تصورش را بکنید می‌خواهید از عرض خیابان عبور کنید. ناگهان صدای بوق ماشینی را می‌شنوید که از دور با سرعت زیاد به شما نزدیک می‌شود. طبیعتاً بلافاصله خود را عقب می‌کشید تا از هر گونه خطر احتمالی دور باشید. در واقع بدون اینکه خودتان متوجه باشید بدنتان یک سری مکانیسم‌های پیچیده را به کار می‌اندازد تا شما هشیاری لازم را برای گرفتن تصمیم درست به دست بیاورید. اگر بخواهید بدانید دقیقاً چه اتفاقی می‌افتد باید بگوییم که در این شرایط، استرسی که با شنیدن یک صدای ناگهانی ایجاد می‌شود باعث می‌شود که آدرنالین در مغز ترشح شود. ترشح این هورمون که به هورمون استرس نیز شهرت دارد باعث می‌شود که جداره‌ی سلول‌ها نفوذپذیرتر شوند. از طرفی باعث می‌شود که منیزیم از سلول‌ها خارج شود. برای همین هم میزان این ماده‌ی معدنی در سلول‌ها کاهش یافته و باعث بروز یک واکنش روانی و عضلانی می‌شود که بدن را وادار به بروز عکس‌العمل آنی می‌کند

yare gham بازدید : 199 پنجشنبه 13 تير 1392 زمان : 22:39 نظرات ()

اصول کلی نگهداری مواد غذایی

مقدمه :
تاریخ نگهداري مواد غذایی با تاریخ پیدایشانسان و تغذیه وي همراه بوده، یکی از بزرگترین مشکلاتاکولوژیکی وي را تشکیل داده استزیرا بشر به منظور نگهداري مواد غذایی براي سایر فصول همواره با موجودات مزاحمی که خود را شریکغذاي او می دانستند مواجه بوده. حیوانات مختلفمانند سگ، گربه، جوندگان و حشرات و سرانجام باکتري ها، قارچهاو کپکها همیشه در کمین خوردن و از بین بردن یا آلودگی غذاي انسانها بوده اند. تعداد بسیاري از این موجوداتهنوز هم مغلوببشر نگردیده اند و از این رو به نظر می رسد که جدال انسان با آنها ابدي خواهد بود.

yare gham بازدید : 553 جمعه 31 خرداد 1392 زمان : 8:50 نظرات ()

وقتی صحبت از تخم پرندگان می شود همه به یاد تخم مرغ می افتیم؛ طوری که انگار سایر پرندگان (مثلا بلدرچین، غاز یا بوقلمون) تخمی نمی گذارند و اگر هم می گذارند، قابل خوردن نیست! در حالی که هر یک از این ها از منظری ارزش تغذیه ای خاص خود را دارند و بنابراین مصرف هر یک از آن ها به افرادی با شرایط ویژه توصیه می شود.

yare gham بازدید : 213 چهارشنبه 29 خرداد 1392 زمان : 0:32 نظرات ()

خطرات ميكروبيولوژي در مواد غذايي :
بيماري هايي با منشاء غذايي ناشي از ميكروارگانيسم ها يك مشكل بهداشت عمومي بزرگ و در حال رشد مي باشد، اكثر كشورهايي كه سيستم ثبت و گزارش بيماري هاي غذازاد را دارند افزايش مشخص و بارزي در ميزان وقوع اين بيماري ها بوسيله ميكروارگانيسم ها در مواد غذايي را مستند سازي

yare gham بازدید : 333 پنجشنبه 21 ارديبهشت 1391 زمان : 16:41 نظرات ()

درسهای رشته

دروس اختصاصی

شیمی مواد غذایی - تجزیه مواد غذایی - کنترل کیفی مواد غذایی - میکروبیولوژی مواد غذایی - تغذیه - تکنولوژی روغن - تکنولوژی غلات - اصول نگهداری مواد غذایی - کنسرو سازی - صنایع لبنی (1) - صنایع لبنی (2) - اصول مهندسی صنایع غذایی (1) - اصول مهندسی صنایع غذایی (2) - اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی - تکنولوژی قند - صنایع گوشت و شیلات - عملیات صنایع غذایی - کارآموزی


دروس عمومی

معارف اسلامی (1) - معارف اسلامی (2) - اخلاق و تربیت اسلامی - انقلاب اسلامی و ریشه های آن -تاریخ اسلام - متون اسلامی وآموزش زبان عربی - فارسی - زبان خارجی- تربیت بدنی (1) – تربیت بدنی (2)



دروس اختیاری

فیزیولوژی پس از برداشت - آشنایی با روشهای کار آفرینی در جامعه - حسابداری - آفات و بیماریهای انباری - صنایع تخمیری - اصول بسته بندی مواد غذایی - بهداشت و ایمنی کارخانه - تغذیه درمانی - سمینار - طرح آزمایشات کشاورزی - اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی - سردخانه و انبار - اصول عمل آوری خشکبار - تکنولوژی نوشابه های سنتی و صنعتی - بازیافت ضایعات صنایع تبدیلی - تکنولوژی شکلات و صنایع قنادی - مبانی شیمی فیزیک - پروژه

yare gham بازدید : 1784 جمعه 18 فروردين 1391 زمان : 13:31 نظرات ()
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    صنايع غذايي يعني؟؟؟؟؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 224
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 699
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 79
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 361
  • بازدید ماه : 1,474
  • بازدید سال : 7,122
  • بازدید کلی : 289,882
  • کدهای اختصاصی