close
تبلیغات در اینترنت

ارد، پایه اصلی غذا


درباره سايت درباره سايت
 پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥

موضوعات موضوعات

تالار عمومی

اطلاعیه های سایت

اخبار موسسات ، دانشگاه ها و وزارت علوم

پل ارتبـاطی کاربران با مدیران سایت

جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی

آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشگاه های دولتی دارای این رشته

معرفی دانشگاه های آزاد دارای این رشته

مقالات و مطالب صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

میکروبیولوژی

تکنولوژی قند

تکنولوژی غلات

تکنولوژی روغن

تکنولوژی لبنیات

تکنولوژی گوشت و شیلات

کنسرو سازی

اصول مهندسی و طراحی کارخانجات

اصول نگهداری و بسته بندی

دیگر مطالب تخصصی

زبان تخصصی صنایع غذایی

نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی

دروس عمومی

دروس پایه

دروس تخصصی

دروس تخصصی انتخابی

دروس اصلی


آرشيو آرشيو

مرداد 1396

خرداد 1396

فروردين 1396

اسفند 1395

بهمن 1395

دی 1395

دی 1393


نويسندگان نويسندگان

yare gham (206)

رضا خداوردی پور (0)

ابراهیمی پور (0)


جستجوگر پيشرفته سايت





ارد، پایه اصلی غذا


ارد، پایه اصلی غذا

 

با ترکیبـــات دیگر آرد بیشتر آشـــنا شوید
.
آرد
آرد به عنوان پایه اصلی غذا، بخش اعظمی از سبد غذایی مردم را تشکیل داده و روزانه به اشکال مختلف سر سفره ها قرار می گیرد. گرچه به ظاهر، نشاسته بخش اعظمی از آرد را تشکیل می دهد (68-76 درصد) اما مواد دیگری نیز در آرد سفید وجود دارد که ویژگی های آن را تحت تآثیر قرار می دهد. آرد موجود در نان حاوی نشاسته کمی است اما میزان نشاسته ی موجود در آرد نان بیشتر از دیگر مواد تشکیل دهنده ی آرد است. نشاسته: نشاسته به صورت دانه های ریز در آرد وجود دارد. بعضی از دانه های نشاسته در طول فرآیند آسیاب و یا زمانی که آرد در شرایط مرطوب ذخیره می شود، مورد آسیب قرار می گیرند. این امر باعث می شود که میزان کمی از نشاسته بوسیله ی آنزیم آمیلاز تبدیل به شکری شود که بوسیله ی مخمر تخمیر می شود. بطور طبیعی میزان شکر موجود در آرد (کمتر از 0.5%) و نسبتا در حدی کافی است که امکان تخمیر مخمری مناسب را بوجود می آورد به همین دلیل است که در فرمول خمیر مایه ها حداقل مقدار کمی شکر و یا آنزیم آمیلاز وجود دارد.
.
ترکیبات آرد
برای دانلود به صورت پی دی اف ادامه مطلب:::::::


براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *

اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
نام کاربری :
رمز عبور :




برچسب ها : ارد، پایه اصلی غذا
ارسال شده در : پنجشنبه 03 مرداد 1392 - توسط : yare gham
بازديد : 277 بار دسته بندي : ویروس شناسی انگل ها شیمی مواد غذایی میکروبیولوژی تکنولوژی قند نظر دهيد! [ ]


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • تعمیرات پرینتر

    عکس خنده دار|عکس عاشقانه|عکس فیسبوکی

    گیفت کارت ارزان 5 دلاری استیم Steam

    محصولات سالم و طبيعي

    بخاري کارگاهي نفتي

    قیمت فرش هزار شانه

    مدل آرايش

    فروش گيفت کارت پلی استيشن

    پايان نامه

    خريد سرور مجازی از مبين هاست

    خريد فيلتر شکن

    کاریابی بندرعباس

    چاپ کاتالوگ و بروشور

    دانلود آهنگ جدید امیر تتلو اعتیاد

    خرید هاست ارزان

    خرید جم کلش رویال

    تور دبی

    دارو گیاهی












  • بک لينک بک لينک