close
تبلیغات در اینترنت

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358

از جمله درمان های:

جنسی+ چاقی و لاغری+دیابت+الزایمر+نازایی+سنگ کلیه+لک های صورت

+سردرد های شدید+دیسک کمر و رگ سیاتیک+پوکی استخوان+تقویت کننده اعصاب،آرام بخش،تقویت کننده قلب،ضدانگل قوی،تصفیه کننده خون.

و درمان معده+درمان تقویت حافظه+درمان یائسگی+درمان...

√ رفع سنگ کلیه.سنگ مثانه.سنگ کیسه صفرا
درمان عفونت و کیستها
√درمان سردرد های میگرنی و سینوزیتی
√درمان بیماری های قلبی و عروقی وتصلب شرائین و واریس
√ درمان آسم و تنگی نفس
√درمان گیاهی مغز و اعصاب و ضد افسردگی
√درمان بیماری پوستی و اگزما
√درمان درد مفاصل و استخوانی و عضلات
سیاتیک رفع ورم عضلات و نقرص 
√رفع بواسیر و شقاق مقعد،سندروم روده،رفع یبوست و اسهال
√رفع ورم معده و روده،ضد نفخ،درمان سوهاضمه و گوارش
√درمان کاهش چربی خون،کلسترول خون،قند خون(دیابت)،فشار خون
√جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو سر و ابرو
√رفع پلاک میکروبی دندان و ضد التهاب لثه و حفره دهان
√درمان بیماری های دستگاه تناسلی(نازایی.و قاعده اور)
و درمان پروستات 
√افزایش شیر مادر،تسکین درد های قاعدگی و انواع بیماری زنان
√برطرف‌کردن بوهای نامطبوع بدن
√تقویت نیرو جنسی و بازگشت نیروی جوانی
√برطرف کردن کم خونی

+دمنوش های مفید+عرقیات مفید+ و هر بیماری دیگری..

درمان با گیاهان دارویی و طب سنتی
حکیم محمد صدیقی
تهران و کرج حضوری میتونید تشریف بیارید وشعبه گیلان رو هماهنگ کنید
شهرستان ویزیت تلفنی و ارسال ازمایشات
در تلگرام واتس اپ و سروش
  09120580638-02165114469–09155077358  

پودر گیاهی مارایا تنگ کننده واژن

تنگ کننده واژن گیاهی

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد ماریانا طریقه خرید مصرف روی عکس کلیک کن 

 

 

 

عکس روغن خراطین حجم دهنده طب سنتی 

روغن خراطین

روغن خراطین

روغن خراطین الت تناسلی

روغن خراطین برای اقایان

برای اطلاعات بیشتر در مورد روغن خراطین روعکس بالا کلیک کن

 
 
ارشد صنایع غذایی
loading...

پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي

تمام نکات ارشد صنایع غذایی یکسری مطالب برای کنکورارشدصنایع غذایی وانتخاب رشته شهر   منابع صنایعغذاییتکنولوژی غلات۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده هایغلاتمهندس رسول پایان2-تکنولوژی نانمهندس ناصر رجبزاده3-تکنولوژی غلاتنیکو آراستهتکنولوزیروغن1-تکنو لوژی روغن های خوراکیمحمد…

تمام نکات ارشد صنایع غذایی

یکسری مطالب برای کنکورارشدصنایع غذایی وانتخاب رشته شهر

 

منابع صنایعغذایی


تکنولوژی غلات

۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده هایغلات

مهندس رسول پایان

2-
تکنولوژی نان

مهندس ناصر رجبزاده

3-
تکنولوژی غلات

نیکو آراسته

تکنولوزیروغن

1-
تکنو لوژی روغن های خوراکی

محمد حسین حدادخداپرست

2-
جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376

دانشگاهفردوسی مشهد

3-
تصفیه روغن و تولید مار گارین

میر نظامیضیابری

4-
چربی ها و روغن های خوراکی

میر نظامیضیابری

5-
چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن

خانمفرشته مالک

تکنولوزی شیر

1-
تکنولوژی شیر و فراوردهایلبنی

دکتر سید علی مرتضوی

2-
شیر و فراوردهای آن

خانمگیتی کریم

3-
روشهای آزمایش شیر

آقای عباسفرخنده



کنسروسازی

1-
کنسروسازی

رسولپایان

2-
صنایع کنسروسازی

جواد حصاری(دانشگاهتبریز)1382

تکنولوژی قند

1-
جزوه درسی مهندس بهزاد تکنولوژیقند1380

دانشگاه فردوسی مشهد

2-
صنایع شکر وقند

دکتر شیخالاسلام

3-
تکنولوژی قند

مهندس رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاهگرگان

اصول نگهداری

1-
مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری موادغذایی

دکتر محمد صفری دانشگاه تهران

2-
اصول نگهداری موادغذایی

مهندس رستم فرجی هارمی

4-
جزوه دکتر قدوسی اصول نگهداریمواد غذایی 1379

اصول مهندسی

1-
درآمدی بر مهندسی صنایعغذایی

ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی

2-
مبانی مهندس صنایعغذایی

سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی

3-
جزوه درسیدکتر شاهدی اصول مهندسی صنایع غذایی

دانشگاه صنعتی اصفهان 1375

4-
جزوه درسی دکتر کلباسی اصول مهندسی صنایع غذایی1374

اصول طراحی کارخانه

1-
جزوه درسی دکتر سید رضوی اصول طراخیکارخانه های مواد غذایی

دانشگاه ارومیه 1375

2-
جزوه درسی مهندسجلالی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی

دانشگاه فردوسی مشهد 1377

شیمی مواد غذایی


1-
شیمی مواد غذایی

دکترفاطمی

2-
شیمی مواد غذایی

دکتر قنبرزاده

میکروبیولوژیمواد غذایی

1-
میکروبیولوژی مواد غذایی

جی ترجمه دکترمرتضوی

2-
میکروبیولوژی مواد غذایی

خانم گیتیکریم

ریاضیات

1-
ریاضیات دانشگاهی

مهندس نیکوکار

زبان انگلیسی

1-
زبان تخصصی صنایع غذایی

انتشاراتسمت

تستهای کارشناسی ارشد

1-
تستهای سه جلدی گامی بسوی کارشناسیارشد صنایع غذایی

انتشارات بارثاوا مهندس سید مهدی جعفری مهندس مسعودفلاح

2-
تستهای تکنولوژی صنایع غذایی دکتر مرتضوی

 

 

سلام بر دوستان

درصد های یکی شرکت کنندگان که در آزمون سال 88 رتبه 1 آورده را می خواهم براتون بزارم
در صدها به قرار زیر است
زبان 3%
ریاضیات 50%
شیمی مواد غذایی 62%
میکروبیولوژی مواد غذایی 82%
تکنولوژی مواد غذایی 61%
اصولمهندسی مواد غذایی 60%

این هم درصد های یک داوطلب دیگر است که در سال 87 رتبه 6را کسب کرده است.
زبان 20%
ریاضیات 55%
شیمی مواد غذایی 75%
میکروبیولوژی مواد غذایی 78%
تکنولوژی مواد غذایی 70%
اصولمهندسی مواد غذایی 70%

درصدها و رتبه های تک رقمی کنکور برگزارشده در اسفند 86

این رتبه ها مربوط به کنکور برگزار شده در اسفند 86 است یعنی این قبول شدگان مهر ماه 87 وارد دانشگاه شده اند .

 

نمره به درصد

رتبه ۲

معدل ۰۵/۱۸

نمره به درصد

رتبه ۳

معدل ۰۱/۱۲

نمره به درصد

رتبه۴

معدل ۴۷/۱۶

نام درس

۴۲/۲۲

۵۵/۵۵

55/55

زبان عمومی وتخصصی

۲۱/۱۱

۸۲/۲۲

36/66

ریاضیات

۷۸/۸۸

۶۰/۰۰

81/11

شیمی موادغذائی

۸۶/۶۶

۵۲/۲۲

81/11

میکروبیولوژی موادغذائی

۷۸/۸۸

۸۸/88

68/88

تکنولوژی موادغذائی

۶۸/۸۸

40/00

55/55

اصول طراحی ومهندسی

 

 

 

 

 

 

 

نمره به درصد

رتبه 5

معدل 47/16

نمره به درصد

رتبه 6

معدل 71/16

نمره به درصد

رتبه7

معدل ۱۶

نام درس

34/44

17/77

27/77

زبان عمومی وتخصصی

35/55

55/55

38/88

ریاضیات

77/77

74/44

82/22

شیمی موادغذائی

7۶/۶۶

77/77

88/88

میکروبیولوژی موادغذائی

71/11

68/88

73/33

تکنولوژی موادغذائی

66/66

68/88

50/00

اصول طراحی ومهندسی

 

 

 

 

 

 

شما هم اگر در کنکور شرکت کرده اید درصدها و رتبه خود را برای این وبلاگ بفرستید . دیدن کارنامه ها به داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی بسیار کمک خواهد کرد .

جمعه 4 تیر ماه سال 1389

درصدهای رتبه یک سال ۸۸ (پارسال)

این هم درصدهای رتبه یک کارشناسی ارشد صنایع غذایی در سال ۸۸

نتیجه در سهمیه آزاد

آخرین رتبه مجاز در سهمیه

رتبه داوطلب بدون سهمیه

رتبه داوطلب در سهمیه

نمره کل

گرایش

مجاز

   

۱

   

 

لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .

نمره به درصد

نام درس

۳

زبان عمومی وتخصصی

۵۰

ریاضیات

۶۲

شیمی موادغذائی

۸۲

میکروبیولوژی موادغذائی

۶۱

تکنولوژی موادغذائی

۶۰

اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

 

جمعه 4 تیر ماه سال 1389

درصدهای رتبه ۴۴۹

این هم درصدهای رتبه ۴۴9 امسال :

نتیجه در سهمیه آزاد

آخرین رتبه مجاز در سهمیه

رتبه داوطلب بدون سهمیه

رتبه داوطلب در سهمیه

نمره کل

گرایش

مجاز

 

۴۵۲

۴۴۹

۶۰۳۱

 

 

لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .

نمره به درصد

نام درس

۲۰/۰۰

زبان عمومی وتخصصی

۳۲/۲۲

ریاضیات

۴۱/۳۳

شیمی موادغذائی

۳۶

میکروبیولوژی موادغذائی

۳۴/۰۹

تکنولوژی موادغذائی

۲۱/۳۳

اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

 

سه شنبه 1 تیر ماه سال 1389

اینهم درصدهای رتبه ۶۹۱

این هم درصدهای رتبه ۶۹۱:

نتیجه در سهمیه آزاد

آخرین رتبه مجاز در سهمیه

رتبه داوطلب بدون سهمیه

رتبه داوطلب در سهمیه

نمره کل

گرایش

مجاز

   

۶۹۱

۵۳۵۲

 

 

لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .

نمره به درصد

نام درس

۱/۲۱

زبان عمومی وتخصصی

۰

ریاضیات

۳۸

شیمی موادغذائی

۴۵/۳۳

میکروبیولوژی موادغذائی

۳۳

تکنولوژی موادغذائی

۳۷/۳۳

اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

 

شنبه 29 خرداد ماه سال 1389

به چشم ببینید که رقابت دانشگاه سراسری چقدر فشرده است .

درادامه3کارنامه راباهم مقایسه می کنیم که یکی نمره کل5411ورتبه661داردو2کارنامه دیگررتبه های613و691دارندرا باهم مقایسه می کنیم

نمره به درصد

رتبه 6۹1

نمره کل5352

نمره به درصد

رتبه 661

نمره کل5411

نمره به درصد

رتبه 613

نمره کل5491

نام درس

۱/۲۱

۸

سفید

زبان عمومی وتخصصی

0

۱۰

۱/۱۱

ریاضیات

38

49

۴۹/۳۳

شیمی موادغذائی

33/45

38

۴۰/۰۰

میکروبیولوژی موادغذائی

33

22

۳۳/۳۳

تکنولوژی موادغذائی

33/37

38

۴۰/۰۰

اصول طراحی ومهندسی

 

 

 

 

 

 

همانطور که ملاحظه می کنید این سه داوطلب درصدهای تقریباْ یکسانی آورده اند ولی اختلاف رتبه هایشان تقریباْ ۴۰ است !

رتبه ۶۶۱ هم ریاضی جواب داده و هم زبان اما در تکنولوژی ۱۰ درصد از رتبه ۶۱۳ پایینتر است . تکنولوژی ضریب ۴ دارد و دارای بیشترین اهمیت در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی است . بنابراین در موقع کنکور کاملاْ باید بر روی این دروس تمرکز کنید و حتی یک تست رتبه شما را دهها بار تغییر می دهد .

از طرفی سوالهای مختلف هم ترازهای مختلفی ارائه می کنند . مثلاٌ در درس ریاضی بعضی تستها آسانتر هستند و تعداد بیشتری از داوطلبان به آن پاسخ می دهند بنابراین پاسخگویی به این تستها تراز را زیاد جابجا نمی کند .

و اصولاْ کسی که نمره کل بیشتری دارد رتبه بهتری باید کسب کند اما حدوداً می توانم بگویم برای رتبه ۷۰۰-۶۰۰ این درصدها کافی است ولی برای قبول شدن باید بیشتر تلاش کنید . شاید هم به قول یکی از دوستان نمره کل رتبه ۶۱۳ - ۵۴۹۱ بوده و اشتباه تایپ شده است .

درادامه هم چند کارنامه دیگر رو قرار دادیم که امیدوارم براتون مفید باشه

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

61.7

2

ریاضیات

83.3

3

شیمیموادغذایی

51.7

4

میکروبیولوژی موادغذایی

41.7

5

تکنولوژیموادغذایی

49.3

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

56.7

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

علوم و تحقیقات

۱

 

نمره کل

8008

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6515

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

22

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

20

2

ریاضیات

23.3

3

شیمیموادغذایی

51.7

4

میکروبیولوژی موادغذایی

81.7

5

تکنولوژیموادغذایی

48.7

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

43.3

نام رشته

مهندسیکشاورزی-علوم وصنایع غذایی-تکنولوژی موادغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

آیتا... آملی

1

 

نمره کل

7742

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6213

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

30

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

13.3

2

ریاضیات

75

3

شیمیموادغذایی

36.7

4

میکروبیولوژی موادغذایی

58.3

5

تکنولوژیموادغذایی

36.7

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

28.3

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

سبزوار

1

 

نمره کل

7357

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

5744

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

20

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

29

2

ریاضیات

42.5

3

شیمیموادغذایی

25

4

میکروبیولوژی موادغذایی

50

5

تکنولوژیموادغذایی

28

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

24

نام رشته

مهندسیکشاورزی-علوم وصنایع غذایی-تکنولوژی موادغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

علوموتحقیقات

39

 

نمره کل

6718

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6732

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

40

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

3.3

2

ریاضیات

15

3

شیمیموادغذایی

18.3

4

میکروبیولوژی موادغذایی

50

5

تکنولوژیموادغذایی

23.3

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

23.3

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی-تکنولوژی موادغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

شهرکرد

63

 

نمره کل

5970

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

5956

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

65

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

0

2

ریاضیات

31.7

3

شیمیموادغذایی

31.7

4

میکروبیولوژی موادغذایی

26.7

5

تکنولوژیموادغذایی

23.4

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

13.4

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

ورامین -پیشوا

37

 

نمره کل

5923

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

5534

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

62

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

68.3

2

ریاضیات

38.3

3

شیمیموادغذایی

53.3

4

میکروبیولوژی موادغذایی

38

5

تکنولوژیموادغذایی

5

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

68.3

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

علوم و تحقیقات

32

 

نمره کل

7009

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6860

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

43

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

21.7

2

ریاضیات

-5

3

شیمیموادغذایی

25

4

میکروبیولوژی موادغذایی

31.7

5

تکنولوژیموادغذایی

39.3

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

23.3

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

ورامین -پیشوا

22

 

نمره کل

6243

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6005

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

30

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

21.7

2

ریاضیات

18.3

3

شیمیموادغذایی

38.3

4

میکروبیولوژی موادغذایی

28.7

5

تکنولوژیموادغذایی

-5

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

38.3

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

ورامین -پیشوا

27

 

نمره کل

6215

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

5877

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

52

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

15

2

ریاضیات

80

3

شیمیموادغذایی

13.3

4

میکروبیولوژی موادغذایی

56.7

5

تکنولوژیموادغذایی

19.3

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

16.7

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

ورامین -پیشوا

13

 

نمره کل

6510

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6240

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

25

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

11.7

2

ریاضیات

60

3

شیمیموادغذایی

13.3

4

میکروبیولوژی موادغذایی

48.3

5

تکنولوژیموادغذایی

28.7

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

13.3

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

ورامین -پیشوا

14

 

نمره کل

6479

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6240

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

25

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

20

2

ریاضیات

75

3

شیمیموادغذایی

15

4

میکروبیولوژی موادغذایی

65

5

تکنولوژیموادغذایی

39.3

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

18.3

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

علوم و تحقیقات تهران

22

 

نمره کل

7197

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6860

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

43

قبول

 
               

 

درس

نام درس

نمره خام درس

1

زبان تخصصیانگلیسی

13.3

2

ریاضیات

45

3

شیمیموادغذایی

16.7

4

میکروبیولوژی موادغذایی

43.3

5

تکنولوژیموادغذایی

14.7

6

اصول طراحیکارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

16.7

نام رشته

مهندسی کشاورزی-علوم وصنایعغذایی

رتبه در انتخاب

نام واحد انتخابی

ورامین - پیشوا

39

 

نمره کل

6012

حد نصاب

4000

توضیحات

 
 

نمره آخرین نفر انتخاب اول

6012

رتبه آخرین نفر انتخاب اول

39

قبول

 
               

 

لطفا نظریادتون نره

yare gham بازدید : 1053 شنبه 22 تير 1392 زمان : 21:1 نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    صنايع غذايي يعني؟؟؟؟؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 224
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 698
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 60
  • باردید دیروز : 106
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 434
  • بازدید ماه : 1,175
  • بازدید سال : 4,026
  • بازدید کلی : 286,786
  • کدهای اختصاصی