close
تبلیغات در اینترنت

کره یا مارگارین؟؟


درباره سايت درباره سايت
 پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥

موضوعات موضوعات

تالار عمومی

اطلاعیه های سایت

اخبار موسسات ، دانشگاه ها و وزارت علوم

پل ارتبـاطی کاربران با مدیران سایت

جستاری در مهندسی علوم و صنایع غذایی

آشنایی با رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشگاه های دولتی دارای این رشته

معرفی دانشگاه های آزاد دارای این رشته

مقالات و مطالب صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

میکروبیولوژی

تکنولوژی قند

تکنولوژی غلات

تکنولوژی روغن

تکنولوژی لبنیات

تکنولوژی گوشت و شیلات

کنسرو سازی

اصول مهندسی و طراحی کارخانجات

اصول نگهداری و بسته بندی

دیگر مطالب تخصصی

زبان تخصصی صنایع غذایی

نمونه سوال و جزوات صنایع غذایی

دروس عمومی

دروس پایه

دروس تخصصی

دروس تخصصی انتخابی

دروس اصلی


آرشيو آرشيو

مرداد 1396

خرداد 1396

فروردين 1396

اسفند 1395

بهمن 1395

دی 1395

دی 1393


نويسندگان نويسندگان

yare gham (206)

رضا خداوردی پور (0)

ابراهیمی پور (0)


جستجوگر پيشرفته سايت





کره یا مارگارین؟؟


کره یا مارگارین؟؟
 
 

 

هم کره و هم مارگارین حاوی مقادیر یکسانی کالری هستند، اما در عوض کره دارای چربی‌های طبیعی است که برای تقویت استخوان‌ها ضروری هستند و مزایای تغذیه‌ای فراوانی دارد. در حالی که مصرف زیاد مارگارین می‌تواند بیماری‌هایی مثل آرتریت و کولیت را تشدید کند. به علاوه مواد سفت کننده‌ای که در تولید مارگارین استفاده می‌شوند، شامل نیکل و کادمیوم هستند که نیکل یک فلز سمی است و در صورت مصرف زیاد به ریه‌ها و کلیه‌ها آسیب می‌رساند. کادمیوم هم جزو سمی‌ترین عناصر سنگین بوده و در صورت مصرف زیاد با بیماری‌های جدی مثل تصلب شرائین و فشار خون بالا ارتباط دارد.

مارگارین حاوی چربی‌های چند زنجیره‌ای اشباع نشده شامل امگا ـ 3 و امگا ـ 6 است که اسیدهای چرب ضروری هستند، اما بدن نمی‌تواند آن‌ها را تولید کند. ولی از سوی دیگر برای تولید مارگارین دمای بالایی نیاز است که ویتامین E و سایر ریزمغذی‌های باقی‌مانده در روغن را تخریب می‌کند

از فاکتورهای برتری مارگارین این است که می‌تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند و بنابراین محافظی در برابر بیماری‌های قلبی ـ عروقی و سکته مغزی محسوب می‌شود...



برچسب ها : کره یا مارگارین؟؟
ارسال شده در : چهارشنبه 29 خرداد 1392 - توسط : yare gham
بازديد : 190 بار دسته بندي : اصول مهندسی و طراحی کارخانجات اصول نگهداری و بسته بندی دیگر مطالب تخصصی دروس پایه دروس تخصصی E-Book جزوات اساتید مطرح انیمیشن و اسلاید مقالات لاتین نظر دهيد! [ ]

اين نظر توسط قاسمی در تاريخ 1393/10/20 و 21:57 دقيقه ارسال شده است

سلام....وبلاگ بسیار عالی دارید خیلی مفید بود.......دقیقا ماهم همچین وبلاگی داریم خوشحال میشیم تشریف بیارید......


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • تعمیرات پرینتر

    عکس خنده دار|عکس عاشقانه|عکس فیسبوکی

    گیفت کارت ارزان 5 دلاری استیم Steam

    محصولات سالم و طبيعي

    بخاري کارگاهي نفتي

    قیمت فرش هزار شانه

    مدل آرايش

    فروش گيفت کارت پلی استيشن

    پايان نامه

    خريد سرور مجازی از مبين هاست

    خريد فيلتر شکن

    کاریابی بندرعباس

    چاپ کاتالوگ و بروشور

    دانلود آهنگ جدید امیر تتلو اعتیاد

    خرید هاست ارزان

    خرید جم کلش رویال

    تور دبی

    دارو گیاهی












  • بک لينک بک لينک