close
تبلیغات در اینترنت

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358

از جمله درمان های:

جنسی+ چاقی و لاغری+دیابت+الزایمر+نازایی+سنگ کلیه+لک های صورت

+سردرد های شدید+دیسک کمر و رگ سیاتیک+پوکی استخوان+تقویت کننده اعصاب،آرام بخش،تقویت کننده قلب،ضدانگل قوی،تصفیه کننده خون.

و درمان معده+درمان تقویت حافظه+درمان یائسگی+درمان...

√ رفع سنگ کلیه.سنگ مثانه.سنگ کیسه صفرا
درمان عفونت و کیستها
√درمان سردرد های میگرنی و سینوزیتی
√درمان بیماری های قلبی و عروقی وتصلب شرائین و واریس
√ درمان آسم و تنگی نفس
√درمان گیاهی مغز و اعصاب و ضد افسردگی
√درمان بیماری پوستی و اگزما
√درمان درد مفاصل و استخوانی و عضلات
سیاتیک رفع ورم عضلات و نقرص 
√رفع بواسیر و شقاق مقعد،سندروم روده،رفع یبوست و اسهال
√رفع ورم معده و روده،ضد نفخ،درمان سوهاضمه و گوارش
√درمان کاهش چربی خون،کلسترول خون،قند خون(دیابت)،فشار خون
√جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو سر و ابرو
√رفع پلاک میکروبی دندان و ضد التهاب لثه و حفره دهان
√درمان بیماری های دستگاه تناسلی(نازایی.و قاعده اور)
و درمان پروستات 
√افزایش شیر مادر،تسکین درد های قاعدگی و انواع بیماری زنان
√برطرف‌کردن بوهای نامطبوع بدن
√تقویت نیرو جنسی و بازگشت نیروی جوانی
√برطرف کردن کم خونی

+دمنوش های مفید+عرقیات مفید+ و هر بیماری دیگری..

درمان با گیاهان دارویی و طب سنتی
حکیم محمد صدیقی
تهران و کرج حضوری میتونید تشریف بیارید وشعبه گیلان رو هماهنگ کنید
شهرستان ویزیت تلفنی و ارسال ازمایشات
در تلگرام واتس اپ و سروش
  09120580638-02165114469–09155077358  

پودر گیاهی مارایا تنگ کننده واژن

تنگ کننده واژن گیاهی

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد ماریانا طریقه خرید مصرف روی عکس کلیک کن 

 

 

 

عکس روغن خراطین حجم دهنده طب سنتی 

روغن خراطین

روغن خراطین

روغن خراطین الت تناسلی

روغن خراطین برای اقایان

برای اطلاعات بیشتر در مورد روغن خراطین روعکس بالا کلیک کن

 
 
روغن سبوس
loading...

پیام نور شهرکرد - مهندسی صنایع غذايي

روغن سبوس تاریخچه : برنج ازغلات بسیار مغذی و کامل ، پر مصرف ترین ، غذای دوسوم ،جمعیت جهان محسوب میشود.برنج از محصولات زراعی قدیمی است وامروزه یکی از محصولات عمده دنیا به شمار می رود.کشت برنج در ایران به حدود 400 سال قبل از میلاد برمی گردد و در مناطق بابل و شوش در ایران کشت می شده است . سابقه کشت آن در زمان هخامنشیان ، اشکانیان و ساسانیان در گیلان ، مازندران ،خراسان و همچنین بخش هایی از کاشمرمعمول بوده است. تاریخچه : برنج ازغلات بسیار مغذی و کامل…

روغن سبوس

تاریخچه :

برنج ازغلات بسیار مغذی و کامل ، پر مصرف ترین ، غذای دوسوم ،جمعیت جهان محسوب میشود.برنج از محصولات زراعی قدیمی است وامروزه یکی از محصولات عمده دنیا به شمار می رود.کشت برنج در ایران به حدود 400 سال قبل از میلاد برمی گردد و در مناطق بابل و شوش در ایران کشت می شده است . سابقه کشت آن در زمان هخامنشیان ، اشکانیان و ساسانیان در گیلان ، مازندران ،خراسان و همچنین بخش هایی از کاشمرمعمول بوده است.



تاریخچه :

برنج ازغلات بسیار مغذی و کامل ، پر مصرف ترین ، غذای دوسوم ،جمعیت جهان محسوب میشود.برنج از محصولات زراعی قدیمی است وامروزه یکی از محصولات عمده دنیا به شمار می رود.کشت برنج در ایران به حدود 400 سال قبل از میلاد برمی گردد و در مناطق بابل و شوش در ایران کشت می شده است . سابقه کشت آن در زمان هخامنشیان ، اشکانیان و ساسانیان در گیلان ، مازندران ،خراسان و همچنین بخش هایی از کاشمرمعمول بوده است

روغن سبوس برنج :

روغن سبوس برنج در بسیاری از کشورها مانند ژاپن ، هند ،  چین و اندونزی به عنوان روغن پخت مرسوم است.به دلیل نقطه دود بالا و عطر خاص بسیار عالی برای روغن سالاد و پخت می باشد.

روغن سبوس برنج غنی از حاوی مقادیر زیادی استرول گیاهی،توکوفرول ،توکوترینول اوریزانول واسکوالن که همگی غیر صابونی می باشند.

این ترکیبات باعث کاهش کلسترولLDLوتری گلیسریدهاوافزایش کلسترولHDL گردش خون راتسهیل می بخشد ،ترشح هورمونی راتحریک می کند،درمان اختلالات عصبی،لطافت پوست راتقویت می کند.


استخراج روغن سبوس برنج :

مرحله اول : پایدارنمودن سبوس برنج

آنزیم لیپاز در لایه خارجی وزیر پریکارپ تجمع دارد ،در حالی که روغن در سبوس ذخیره شده است. تا وقتی که این لایه ها دست نخورده باقی مانده اند.فعالیت لیپاز متوقف بوده ویا بسیار کند است.

به محض تبدیل شلتوک به برنج و اختلاط لایه های پریکارپ وسبوس لیپاز موجب هیدرولیز چربی وتبدیل آن به اسید چرب آزاد می شود. مدت تاخیربین آسیاب برنج واستخراج روغن از آن باعث افزایش اسید های چرب آزاد آن می شود.برای متوقف کردن و یا کم کردن فعالیت آنزیم لیپاز در چربی سبوس برنج ، شیوه های مختلفی به کار گرفته شده است:

در سال 1988زائو مواد شیمیایی نظیر فورفورآلدئید ، فرمالدهید ، SO2 و متیل بروماید را برای کنترل فعالیت لیپاز به کار گرفت.بسیاری از محققین روش حرارت دادن سبوس را درکنترل فعالیت لیپاز موثر می دانند. عده ای حرارت خشک 100-95  درجه سانتی گراد و برخی حرارت مرطوب را برگزیدند.امروزه بیشتر از حرارت خشک استفاده می شود.

برای استخراج روغن از سبوس 2روش اصلی ارائه شده است:

1.      پرس حلزونی و یا هیدرولیک

2.      استخراج با حلال.

استخراج روغن سبوس برنج با حلال

این روش در مواردی که میزان روغن موجود کم است به کار گرفته می شود.هدف از این روش کاهش روغن باقیمانده در ماده جامد است .در مطالعه ای جهت استخراج روغن ، 100 گرم سبوس به مدت 2 شبانه روز در دمای 100 ˚  cقرار گرفت تا دیواره سلول هاشکسته شود.حلال نرمال هگزان اضافه شده و بعد از مدت 3 شبانه روز وارد دستگاه سوکسله شد. نسبت حلال به سبوس برنج 3:1 می باشد. سپس آن را صاف نموده تا ناخالصی های احتمالی موجود در آن جدا شود.مواد استخراج شده پس از صاف شدن به وسیله دستگاه تبخیر دوار در خلاء حلال زدایی شد.

نتایج:

1.                  استخراج با حلال مناسب ترین روش است.به دلیل دمای پایین کیفیت روغن حاصل بالا است.

2.                  روش حلال برای موادی که روغن موجود در آنها کم است مناسب می باشد.

3.                  راندمان استخراج با حلال 10-12% بیش از روش پرس است.

4.                  به دلیل حل شدن ناخالصی ها در حلال میزان ناخالصی های روغن حاصل بالاتر است.

 

مراحل مهم در فرآیند روغن سبوس برنج:

1.                  حذف و فیلتر کردن ذرات سبوس

2.                  صمغ زدایی

3.                  خنثی سازی

4.                  بی رنگ کردن

5.                  بی بو کردن

برچسب ها روغن سبوس ,
yare gham بازدید : 183 سه شنبه 28 خرداد 1392 زمان : 10:10 نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد .......... ... ♥♥♥مدیر وب :كل دانشجويان ♥♥♥
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    صنايع غذايي يعني؟؟؟؟؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 224
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 699
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 64
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 346
  • بازدید ماه : 1,459
  • بازدید سال : 7,107
  • بازدید کلی : 289,867
  • کدهای اختصاصی